Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2020 » Июль » 17 » 10:55:50

Пытали утюгом: в Житомирской области трое бандитов совершили разбойное нападение на дом

17.07.2020, 11:11:50 5907 10 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Пытали утюгом: в Житомирской области трое бандитов совершили разбойное нападение на дом

В Житомирской области неизвестные совершили разбойное нападение на дом и пытали хозяина утюгом. Происшествие произошло в городе Новоград-Волынский.

Как сообщает УНН со ссылкой на правоохранительные органы, трое неустановленных мужчин проникли в частный дом, где напали на хозяина (мужчину 1969 года рождения). Его избили и связали.

После чего злоумышленники потребовали сказать им, где хранятся деньги и ценности, а когда мужчина отказался - пытали его. Грабители применяли раскаленный утюг, а также порезали мужчине ухо.

После чего нашли в доме деньги в сумме около 8000 гривен. С награбленным с места происшествия скрылись. В настоящее время проводится досудебное расследование.

Напомним, похожее ограбление было 2 года назад в Бердичевском районе. Тогда неизвестные в масках ворвались в дом предпринимателя и пытали его утюгом.

Тэги: ограбление, Житомирская область, утюг

Схожі новини:


Комментариев: 10
viewer
1 Name Surname (viewer)   • 13:58:09, 17.07.2020 [Материал]

А ось чого дійсно бояться нападники, так це того що при грабежі жертви їх тупо пристрелять як в Сухолуччі
https://zbroya.info/uk/blog/12479_gospodar-budinku-shcho-zastreliv-grabizhnika-rozpoviv-podrobitsi-video/
Sams2
3 Семенюк Александр (Sams2)   • 15:44:35, 17.07.2020 [Материал]

Оружие должно быть в каждом доме, и желательно пару единиц.
Ивасик
4 Телесик (Ивасик)   • 12:44:06, 19.07.2020 [Материал]

Так что в итоге рекламируем? Читаем дословно:
Слідчими Вишгородського відділу поліції відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.187 (розбій) та ст.118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України.

Итого, хозяин скорее всего получит срок за умышленное убийство. Испортил себе жизнь. А так, отдал бы деньги и жили бы себе спокойно. Оружие в доме нужно только тогда, когда у нас будет другое законодательство. Сейчас же, с оружием убивать могут лишь избранные (далеко не в целях самозащиты), все остальные - получают сроки.
viewer
5 Name Surname (viewer)   • 11:57:59, 20.07.2020 [Материал]

Ви впевнені що господаря б залишили в живих?

До речі, через суспільний резонанс, конкретно для цього господаря справа закінчилась благополучно: "Поліція заохотила жителя с. Сухолуччя, який, захищаючи свій будинок, убив грабіжника із рушниці. Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.
Глава поліції Київської області Дмитро Ценов і його заступник Андрій Небитов вручили 43-річному Сергію іменний наручний годинник та подяку."

https://ua.112.ua/suspilstvo/zhyteliu-sukholuchchia-iakyi-vbyv-hrabizhnyka-vruchyly-imennyi-hodynnyk-vid-politsii-383499.html
Ивасик
6 Телесик (Ивасик)   • 12:58:40, 20.07.2020 [Материал]

1. До чого гадання? Якби не вбив господар, тоді було б відомо. Якщо йдуть грабувати, сенсу вбивати немає, особливо коли господар віддає те, за чим прийшли.
2. Не кожного разу буде резонанс, і зазвичай законодавство не стає на захист власника майна. Тому ризики занадто високі, навіть якщо отримаєш умовний термін, судимість тобі значно зіпсує життя, особливо коли будеш намагатись знайти роботу.
viewer
7 Name Surname (viewer)   • 14:36:22, 20.07.2020 [Материал]

"Жертвою розбійного нападу став житель Новотроїцького району Херсонської області. Зловмисник вдерся у його будинок, побив господаря, після чого забрав гроші та деякі особисті речі. Потерпілий дві доби пролежав у непритомному стані, поки його не знайшов родич. Чоловіка госпіталізували до лікарні, де у нього діагностували важку черепно-мозкову травму. Через два тижні він помер."
https://pik.ua/news/url/pislja-napadu-grabizhnika-zhitel-hersonschini-pomer
Ивасик
8 Телесик (Ивасик)   • 22:05:13, 20.07.2020 [Материал]

Це називається маніпуляція. Ви обговорювали конкретний випадок у конкретному місці, а ви починаєте мені розказувати про інші випадки.
З таким підходом, я можу і он приклад нещодавний зі стріляниною на ставку навести, де один порішав інших... і теж резонанс, але буде сидіти. А за бажанням, можна багато таких випадків знайти. Але ще раз - мова про конкретний випадок у конкретному місці.
viewer
9 Name Surname (viewer)   • 18:25:27, 24.07.2020 [Материал]

"Якщо йдуть грабувати, сенсу вбивати немає, особливо коли господар віддає, за чим прийшли."
Ваше твердження хибне, вбивають і при пограбуваннях: "За домовленістю, один нападник підійшов до дверей, інший мав чекати сигналу на подвір’ї. Двері відчинила 50-річна господиня, на яку прийшовся перший постріл з обріза мисливської рушниці Mossberg (вкраденої ще в 2002 році). Далі нападник вистрелив у доньку та онука господарів, які з’явилися на сходах. При цьому дитина отримала кілька вогнепальних поранень."

https://tinyurl.com/yyo2spu2
Ивасик
10 Телесик (Ивасик)   • 22:58:19, 24.07.2020 [Материал]

Ще раз, уважно прочитайте! Пограбування це пограбування. Вбивство - це вбивство! Саме в назві пограбування і звучить сенс цього дійства, а саме - грабіж. Те що при пограбуваннях іноді вбивають, це не означає, що будь-яке пограбування апріорі це сюжет з вбивством. З такою маніпуляцією можна говорити, що в тазіку ноги мити не можна, бо в ньому і втопитись можна. Ну можна ж? Так, можна. Сподіваюсь ви нарешті зрозуміли, що випадки різні бувають, але першочергові цілі одні. Тому ми обговорювали конкретний випадок, а не загальну ситуацію по всім пограбуванням чи якихось інших вибіркових пограбуваннях.
AlexIvanov
2 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 14:57:17, 17.07.2020 [Материал]

Та ничего они не боятся окрим короновирусу
Оголошення на ЖЖ інфо: