Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Прес-релізи

888poker – переваги покер-руму для українських гравців

Автор: Сергій Ковальчук, 13.10.2022, 11:55:40 888poker – основні плюси покер-руму для гравців з України

У любителів онлайн-покеру в Україні є можливість грати як в вітчизняних покер-румах, так і закордонних. Більшість гемблерів віддає перевагу міжнародним покерним кімнатам, в яких можна отримати доступ до якісного софту та великих гарантій.

Одним з таких покер-румів є 888poker: відомий та популярний у сфері онлайн-покеру. Покерна кімната підходить як для професіоналів, так і для новачків. Основними перевагами руму являються: бездепозитний бонус 88$, сучасний софт, широкий вибір гри, продуманий клієнт та цікаві ігрові формати. Детальніше про це читайте в даній статті.

Софт на 888poker

Компанію 888 заснували в 1997 році і з того часу вісімки асоціюються у гравців з темно-синім кольором, так як саме в цій гаммі виконане основне лобі руму. Його можна розділити на чотири основних блоки:

  • Blast Poker: лотерейний вид турнірів, в яких завдяки випадковому множнику можна виграти джекпот
  • Snap Poker: вид швидкого покеру, в якому після фолду відразу починається нова роздача за новим столом
  • Кеш-гра: онлайн-столи для гри в покер
  • Турніри: основне турнірне лобі, в якому гравці змагаються за мільйони доларів призових фондів


В лобі можна зручно відфільтрувати столи групою або списком за дисципліною, лімітом, кількістю гравців та типу гри. А в налаштуваннях є достатньо корисних опцій: можна встановити аватар, загальні параметрі, а також візуальні ігрові ефекти. В якості аватару гравець може обрати собі як персонажа, тварину, прапор, так і завантажити персональне фото.

Як щодо допоміжного софту? За правилами вісімок заборони використання немає, але все ж таки, сапорт не рекомендує застосовувати цілий ряд програм (дивитись умови надання послуг). Але, такі програми як Holdem Manager і Poker Tracker використовувати можна.

Історію роздач можна подивитися у вкладці “Моя історія гри”, в котрій вони зберігаються. За допомогою інструменту 888Caption можна оптимізувати аналіз роздач.

Не зайвим буде згадати про опцію ігрових грошей. За допомогою Play Money користувачі можуть перейти в режим безкоштовної гри на фішки. Потім, можна таким же чином переключитися назад.

Кеш-гра на 888 покер

Українські любителі кеш-гри можуть зіграти в наступні дисципліни: Холдем лімітний та безлімітний, Омаха та Омаха Хай-Лоу. Досить дивно, що в румі маленький вибір по видам покеру, але для новачків і цього достатньо.

Доступні формати 6-max та 9-max, можна зіграти як в звичайний покер, так і в Snap або в Push-Fold, в якому є всього дві опції: піти в олл-ін або скинути карти. Ліміти: від NL2 до NL5k, тому знайдуть у що пограти покеристи з будь-яким банкролом. Максимально можна грати одночасно до шести столів.

Турніри на покер 888

На 888покер достатньо турнірів широкого діапазону бай-інів: від фріролів до хайролерських івентів за 2 100$. Під час крупних серій гарантії подій досягають 500 000$, так що у кожного є шанс спробувати отримати великий виграш.

Окремо хочеться відмітити степ-сателіти з бай-іном від 1 центу. З їх допомогою можна відбратися в престижні івенти з солідними гарантіями. Але потрібно підготуватися до того, що шлях буде тернистим та важким. 

Для тих, хто не любить довго очікувати на призові – є нокаут-турніри на 888poker. В них гравці одразу отримують гроші за вибитих суперників. Такий вид івентів користується великою популярністю у гравців вісімок.

Бонуси на 888 poker та система рейкбеку

У 888poker є бонус, який вигідно відрізняє рум від інших: 88$ бездепозитний бонус. Такої великої суми бонусу без депозиту вам точно ніхто не запропонує окрім “вісімок”.

Саме тому у цього подарунка така популярність. А як щодо умов його отримання?

  • активація за промокодом Welcome100
  • за кожен долар сплаченого рейку нараховується 2 бали
  • кожні 10$ ставок у казино дають 1 бал
  • за кожні 100 балів нараховують 10$
  • відіграш 90 днів
  • максимальний виграш на основі бонусу – 400$
 

Також нові гравці можуть скористатися 100% бонусов на перший депозит від 10$ до 400$. Це означає, що гравець після першого депозиту отримає 100% надбавку до поповнення аккаунту.

Чому українським покеристам варто зареєструватися на 888Poker

Кожен українець самостійно обирає покерну кімнату і вирішує чи грати в ній. Але шальки терезів в сторону “Так” сильно схиляються після ознайомлення з основними перевагами 888покер: софт, надійність, турнірна сітка, трафік, бонуси. 

При чому, рум буде цікавий як для регулярів, так і для любителів. Перші оцінять наявність високого трафіку, дозвіл на використання трекерів та багато гри на середніх лмітах. Другим до вподоби бездепозитний бонус 88 доларів, фріроли та сателіти, а також турніри, в яких за невеликий бай-ін можна поборотися за солідні призові, які зможуть покращити банкрол.

Депозит та виведення коштів здійснюються за допомогою популярних платіжних систем: Visa/MasterCard, Skrill, Neteller, тощо. З верифікованих акаунтів кошти виводяться протягом декількох годин, тому вам не доведеться проводити декілька днів в очікуванні виплати.

Рум має надійну репутацію, яку заробляв роками. Тому українці можуть повністю довіряти цій покерній кімнаті, яка здобула прихильність мільйонів гравців. А бездепозитний бонус 88$ є вагомим аргументом для того, щоб новачки в ньому реєструвалися.

Джерело: https://cardmates.ua/

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Прес-релізи" на ЖЖ.info
Прес-релізи | 13.10.2022 | Переглядів: 1579 | покер, украина

Читайте також на цю тему: