Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Прес-релізи

Комфортні жіночі гольфи оптом

Автор: Светлана Егорова, 17.01.2023, 00:26:19 Комфортні жіночі гольфи оптом
Жінки полюбляють підкреслювати стрункість фігури, і їм часто допомагають с цьому еластичні тонкі светри з коміром під горло — так званні гольфи або водолазки, які по первісному використанню були створені для підводного плавання їх одягали під скафандр. Зручне вбрання увійшло в повсякденний побут завдяки П'єру Кардену який в 1956 році на основі різноманітних по забарвленню водолазок створив колекцію недорого жіночого одягу.

З того часу вони завжди в моді. Їх з задоволенням купують у будь-яку пору року, а власники бутиків й роздрібних крамниць одягу регулярно закупають гольфи жіночі оптом. Якщо ви шукайте можливість постачання якісних товарів за ціною виробників, завітайте на сайт компанії «Rebekka» та оновлюйте асортимент без зайвої витрати часу та сил.

Які моделі мають попит?

На перший погляд, гольфи жіночі опт здаються одноманітними, але на базі однієї викройки можна створити багато різних моделей. Дизайнери використовують різноколірну тканину й комбінують фактури, додають декоративні елементи, ажурні вставки, мереживо, вишивку нитками та бісером. Протягом десятків років добре купують:

1. Класичні водолазки офісного стилю, їх можна носити в комплекті зі спідницями різного фасону й довжини, з піджаками, жилетами та штанами класичного крою. Таке вбрання ідеально пасує для ділових обставин та відвідування урочистих заходів.

2. Повсякденні гольфи мілано легко поєднуються з класичними штанами, джинсами та спідницями різної довжини. Зручні моделі можна носити з нашийною хусткою, намистом, шарфом та іншими привабливими аксесуарами.

3. Водолазки з яскравим окантуванням або принтами дуже подобаються молодим дівчатам.

4. Легкі, приємні на дотик та теплі кашемірові водолазки – незамінна річ для прохолодної пори року. Крім демісезонних та зимових варіантів у колекціях широко представлені привабливі літні гольфи з бамбукових та бавовняних волокон з невеликим додаванням поліестерових та шовкових ниток. Часто еластичні приємні для тіла жіночі гольфи оптом прикрашені аплікаціями, фірмовими принтами та вишивкою. Крім трикотажних полотен різних типів переплетіння у виробництві водолазок широко використовують комбіновані тканини:

  • гіпюр;
  • оксамит;
  • ангору;
  • акрил;
  • рібану із начосом;
  • віскозу в рубчік й щільну;
  • та інші тканини.


Водолазки можуть бути різноколірними та однотонними, у поперечну та подовжену смужку, з різноманітними малюнками та принтами. У каталозі нашого сайту ви зможете вибрати та купити гольфи жіночі оптом з гарантією якості за ціною виробника з доставкою по всій території України. Усі вироби повністю відповідають заявленій розмірній сітці. Є набори для власниць стандартної фігури від 42 до 46 розміру та моделі для пишних красунь 48 розмір та вище. Швидко сформувати асортимент допоможе докладний опис та фото. Регулярно оновлюйте колекції стильних товарів та заробляйте більше разом з нами.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Прес-релізи" на ЖЖ.info
Прес-релізи | 17.01.2023 | Переглядів: 420 | гольф, мода, водолазка, стиль, одежда

Читайте також на цю тему: