Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Як носити одяг в стилі мілітарі - інструкція для сучасних чоловіків

Автор: Оксана Загороднюк, 09.06.2022, 11:45:55 Як носити одяг в стилі мілітарі - інструкція для сучасних чоловіків
Образ сучасного чоловіка може бути різним, як і стилі в його гардеробі. Останнім часом великою популярністю користується стиль мілітарі: стиль мужніх, впевнених в собі чоловіків, які цінять комфорт та зручність. Мілітарі одяг можна знайти в інтернет-магазин Вікінг, де представлені речі як для повсякденного використання для відпочинку на природі, рибалці, полюванні, походу, так і товари для армії та для працівників правоохоронних органів. Не обов’язково бути воєнним. Головне – це бажання вдягатись у якісні зручні та комфортні речі.

Саме так одяг та взуття у стилі мілітарі допоможуть зробити образ функціональним, оригінальним та індивідуальним.

Гардероб в стилі мілітарі

Сучасний гардероб в стилі мілітарі різносторонній і не обмежується 2-3 речами. Це: комбінезони, куртки, штани, футболки, піджаки та кофти, сорочки. Умовно речі діляться на літні, осінні та зимові. Найпопулярніші аксесуари – сумки, рюкзаки, окуляри. Завершають образ – тактичні черевики або кросівки. Їх головна риса – це масивна підошва, висока колодка.

Багато людей помилково вважають, що одяг в стилі мілітарі – це виключно одежа для військових, яка створена в темних кольорах або камуфляжних і не є привабливою. Насправді це універсальна, приваблива одежа стриманого фасону, яка підходить практично для всіх. За допомогою оригінальних штанів, футболки можна створити романтичний або діловий, повсякденний образи. Кольорова гамма теж різнобарвна: від світліших до темних тонів – оливковий, сірий, синій, коричневий, рудий, сіро-зелений, темно-червоний, чорний.

Як правильно носити?

Суворих правил як носити військовий одяг не існує. Головне – це зручність, комфорт та практичність. Такий одяг не потребує ніяких додаткових аксесуарів: стриманість і нічого зайвого.

Звичайно, камуфляжна форма не використовується для складання святкового, вечірнього образу. В ресторані чи театрі, на концерті таке вбрання буде не доцільне. «Сувора» одежа найкраще підходить для походів по магазинах, відпочинку на природі, туризму або для військових навчань, зібрань.

В цілому малюнок камуфляжу не повинен бути різним в елементах костюма. Не рекомендується одночасно вибирати вироби з малюнком «ліс» і «пітон». Найкращий варіант – це поєднання декількох речей в одному кольорі або з однаковим принтом.

Армійські черевики краще носити восени або навесні, в літній період – кросівки. Для посилення образу надягайте наручний годинник, тактичний рюкзак або сумку. Таке спорядження має не тільки привабливий вигляд, але й виконує багато практичних функцій.

Де придбати одяг мілітарі

Придбати якісний та сучасний одяг в стилі мілітарі можна в інтернет-магазині «Вікінг». Це не тільки магазин-військторг, а ціла справжня ідеологія. Асортимент Wiking дуже привабливий та різноманітній, що дозволяє придбати одяг на різні смаки, на будь-який випадок життя. Представлені речі можна використовувати для повсякденного життя або для відпочинку на природі. В асортименті також тактичні речі та аксесуари для військових і працівників правоохоронних органів.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 09.06.2022 | Переглядів: 1516 | одежда, милитари, стиль, мода

Читайте також на цю тему: