Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Місто

Нова «Анжеліка»: на «Інтері» - прем'єра французького серіалу «Прекрасна Рані»

Автор: Катерина Бобир, 05.04.2019, 11:08:08

У суботу, 6 квітня, о 15:45 на телеканалі «Інтер» стартує 8-серійна французька пригодницька мелодрама «Прекрасна Рані» (оригінальна назва - Rani). Серіал, який багато хто порівнює з легендарною «Анжелікою», відразу завоював популярність. Нову масштабну костюмовану мелодраму про красиву і сильну духом жінку, яка стикається з безліччю перешкод на шляху до свого щастя, вже по достоїнству оцінили телеглядачі Франції, Бельгії та Німеччини. Тепер з «Прекрасною Рані» зможуть познайомитися і українські глядачі. Для всіх шанувальників «Анжеліки» на «Інтері» - нова історія, нові пригоди і нові почуття.

Події в серіалі «Прекрасна Рані» розгортаються у Франції в 1743 році. Історія починається з того, що Маркіз де Валькур позбавляє спадщини сина Філіпа на користь своєї незаконнонародженої дочки Жоланни. Збожеволівши від люті, Філіп вбиває батька і викрадає заповіт. Через численні борги молода людина вирішується на зраду: продає англійцям секретний план військової операції французької армії. Про це випадково дізнається Жоланна. Тепер вона стає занадто небезпечною для Філіпа. Він звинувачує зведену сестру в державній зраді і крадіжці ...

мелодрама «Прекрасна Рані»

В головній ролі у фільмі «Прекрасна Рані» - Мілен Джампаной («Шагренева шкіра», «Потойбічне», «Мучениці»). Спеціально для зйомок в цьому серіалі вона навчилася фехтувати і їздити верхи на коні. Актриса, яка народилася в інтернаціональній родині (мама - француженка, тато - китаєць), зізнається, що знаходить багато спільного зі своєю героїнею - позашлюбною дочкою короля Жола: «Я люблю такі сімейні історії, в яких кожен з нас знаходить відповіді на свої особисті питання і проблеми. Через своє походження я завжди і всюди відчуваю себе не в своїй тарілці. Я, як і Жоланна, постійно переконую себе, що в іншому місці мені буде краще. Як і ця молода жінка, я зробила у своєму житті багато помилок, але, якби могла повернутися в минуле, я б знову вчинила так само».

Зйомки серіалу «Прекрасна Рані» проходили у Франції та в Індії.

Чи зможе головна героїня подолати всі перешкоди і пронести свою любов крізь відстань, час і заборони, крізь підступність жінок і пристрасть чоловіків, крізь зраду і війну?
Дивіться прем'єру серіалу «Прекрасна Рані» 6 квітня о 15:45 на «Інтері». Цієї суботи канал покаже перші чотири серії мелодрами, продовження картини - в наступну суботу о 16:15.

мелодрама «Прекрасна Рані»

Промо-анонс – https://inter.ua/ru/video/promo/serialy/2019/04/03/prekrastnaya_rani

«Прекрасна Рані»

Жанр: пригодницька мелодрама
Кількість серій: 8
Рік: 2011
Країна: Франція
Виробництво: Son et Lumière, France Télévision, Arte
Автори сценарію: Югетт Марьен, Жан Ван Хамм
Режисер: Арно Селіньяк
Актори: Мілен Джампаной, Паскаль Демолон, Ремі Бише, Жан-Юг Англад, Яель Абекассіс, Олівер Сітрюк, Емма Рейно, Антуан Гуи, Дуду Маста, Джеффрі Голдберг, Ліо, Габріелла Райт, Жан-Філіп Екоффе, Арно Бедуе, Анда Коджа, Ерік Вьелляр, Міхаель Абітебуль, Жеремі ковий, Лоїс Удре, Дін Де Блуа і інші.


мелодрама «Прекрасна Рані»
Автор: Катерина Бобир, редактор рубрики "Місто" на ЖЖ.info
Місто | 05.04.2019 | Переглядів: 2209 | телеканал, кино, Интер, сериал

Читайте також на цю тему: