Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Як обрати чоловічий светр?

Автор: Светлана Егорова, 05.11.2022, 15:08:44 Як обрати чоловічий светр?
Виглядати стильно хочеться не лише жінкам, більшість чоловіків  теж приділяють досить багато уваги своєму зовнішньому вигляду. Кожен елемент гардероба повинен бути гармонійним від взуття до светра.  Візьмемо до прикладу светр. Його можна назвати базовим елементом гардероба, адже його можна комбінувати з джинсами, класичними штанами, стандартною офісною сорочкою та краваткою.

Обрати найкращий варіант для себе можна на сайті https://ager.ua/mans/muzhskie-svitera-svitshoty-dzhempery/muzhskie-svitera/.

Як обрати светр?

По-перше, оберіть фасон який вам до вподоби. Їх існує безліч різновидів, а магазин AGER пропонує безліч варіантів.

Серед них:

  • светр з коміром. Такий светр, підходить ледь не кожному чоловікові. Це нестаріюча класика яка підійде і на прогулянку і на ділову зустріч. Єдине  що може вас відштовхнути від придбання такої моделі, це те що горловина з часом може розтягнутися і втратити свою привабливу форму. Та усе залежить від того як власник ставиться до речей у своєму гардеробі.
  • гольф. Усі знають як виглядає гольф: це кофта з високим коміром під горло, з усіх моделей це найбільш приємна та покриваючи тіло модель. Цей фасон може не пасувати чоловікам з повною статурою та зайвою вагою, бо гольф підкреслює усі недосконалості та недоліки. 
  • светр з невеликим вирізом Стандартний варіант для тих хто любить комбінувати речі, бо саме такий фасон чудово працює у поєднанні з сорочкою і брюками. Чудово гармонують з верхнім одягом та піджаками. 
  • пуловер. Пуловер - це обтяжуючий тіло светр з великим V-подібним вирізом. Такий варіант підійде ледь не кожному, його можна одягати на сорочку чи поодиноко підходить як для прогулянки, так і для побачення.
  • кардиган. Використовують зазвичай як додатковий елемент одягу, який до вподоби не всім, особливо якщо є піджак. Та все ж таки залишаються ті, хто віддають перевагу кардиганам і є їх палкими шанувальниками. Носити кардиган можна з гольфом, футболкою, тонкою кофтою. 

Окрім того, варто звертати увагу на матеріал з якого виготовлений одяг. Експерти радять светри у яких вовни повинно бути не менше 50% від загального складу матеріалу. А особливо цінується овеча вовна, вони теплі, якісні та довго слугують господарю. Цінова політика на такий одяг досить різноманітна, це залежить від матеріалу, фасону, бренду, сезону у який ви вирішили придбати собі светр.

Кожен поціновувач такого одягу зможе знайти той варіант який буде підходити саме йому. Головне обирати якісного виробника, перевіреного часом. Якщо ви вже одного разу взяли одяг того чи іншого бренду і він вам був до вподоби, слід запам’ятати цей магазин.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 05.11.2022 | Переглядів: 504 | стиль, мужская мода, мода, одежда, свитер

Читайте також на цю тему: