Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Спорт та хобі

Огляд сайту букмекерської контори BetWinner

Автор: Вячеслав Кухар, 12.07.2022, 17:01:43 Огляд сайту букмекерської контори BetWinner

Що таке BetWinner?

Букмекерська контора BetWinner розпочала свою діяльність у 2016 році. Компанія працює за ліцензією Кюрасао та надає послуги онлайн, пропонуючи своїм гравцям відмінні умови та якісний сервіс.

Сьогодні на веб-сайті компанії зареєстровано понад 400 000 активних гравців, а сам сайт перекладено на 44 мови.

Компанія пропонує хороший вибір подій для ставок, відмінні коефіцієнти і хорошу систему заохочень у вигляді різноманітних акцій, бонусів і промокодів, як для нових, так і для існуючих гравців.

На сайті доступні зручні способи поповнення рахунку та зняття виграшу, ресурс має зрозумілу і просту навігацію та приємний дизайн інтерфейсу. Доступна мобільна версія платформи. Букмекер також пропонує користувачам зручну функцію CashOut, яка дозволяє гравцеві відмовитися від ставки до закінчення події, на яку вона була зроблена. 

Як працює BetWinner? Розглянемо нижче.

 

Огляд BetWinner

Спортивні ставки є найпопулярнішими, і їх на сайті величезний вибір.

Тут ви знайдете спортивні події для ставок як на дуже популярні та поширені види спорту, так і на досить рідкісні. Крім ставок на спорт, ви також можете вибрати інші події. Сайт дозволяє робити ставки на події у світі політики, кіно, мистецтва та науки. Також доступні миттєві ігри, ігрові автомати, ставки на собачі перегони та онлайн-казино.

На сайті можна знайти дуже незвичайні ставки, наприклад ставки на існування інопланетних цивілізацій.

Щоб переглянути всі можливі події для парі, відвідайте сайт букмекерської контори та вивчіть панель інструментів. Натисніть кнопку «Спорт», і ви побачите список усіх видів спорту, доступних для ставок на сайті. 

Ви можете легко відфільтрувати свій вибір за країною, лігою, а також відсортувати матчі за релевантністю - зручне меню сайту дозволяє це зробити.

У вас також буде можливість зробити ставку на гру, яка вже почалася. Для цього відвідайте розділ ставок Live. У цьому розділі також можна дивитися прямі трансляції матчів.

Другий важливий компонент ставок на спорт - це глибина спредів. Для основних спортивних подій ви можете робити ставки на понад 1500 різних результатів. При цьому доступні також локальні легальні ігри.

У сайту BetWinner є мобільна версія - це дуже зручно.

Тепер ви можете стежити за онлайн-трансляціями, робити ставки та дізнаватися результати, де б ви не були. Мобільна версія є точною копією повної настільної версії, тому ви матимете доступ до всіх функцій сайту прямо зі свого мобільного пристрою.

 Сайт для ставок BetWinner

 

Найкращі онлайн-ставки на спорт на BetWinner

Найбільшою популярністю на сайті BetWinner завжди користувались події для ставок на спорт. Спортивний розділ містить понад 40 видів спорту. Найпопулярнішими видами спорту є:

  • футбол;
  • баскетбол;
  • теніс;
  • бадмінтон;
  • хокей;
  • волейбол;
  • гандбол;
  • настільний теніс;
  • водне поло;
  • футзал. 


Окрім популярних видів спорту, доступні також екзотичні види спорту, такі як валлійський футбол, керлінг та інші.

Через ситуацію, спричинену всесвітньою пандемією та частими скасуваннями багатьох матчів і змагань, кіберспорт стає все більш популярним. Кіберспорт став своєрідною альтернативою справжньому спорту, хоча останній досі займає перше місце за популярністю.

BetWinner пропонує безліч спортивних подій для кожного виду спорту - на сайті ви знайдете як найбільші спортивні матчі, так і ставки на Лігу чемпіонів, а також ставки на регіональні команди та проміжні матчі.

Любителі онлайн-трансляцій можуть стежити за матчами в розділі Live. Тут також можна зробити ставку на матч, який уже фактично почався.

 Вибір події для ставки

 

Як зареєструватися на BetWinner ?

Щоб мати можливість робити ставки онлайн, а також отримувати бонуси та промокоди від букмекерської контори, необхідно пройти просту реєстрацію на сайті. Betwinner реєстрація доступна з комп’ютера (ноутбука) або з мобільного застосунку.

Існує кілька варіантів реєстрації на сайті BetWinner:

  • спрощена реєстрація в один клік;
  • за номером телефону;
  • електронною поштою;
  • через обліковий запис у соціальних мережах або месенджерах.


Найпростішим і найпоширенішим варіантом реєстрації є реєстрація в один клік. Все, що вам потрібно зробити на сайті букмекерської контори, це вибрати опцію «Зареєструватися», потім вказати країну і валюту рахунку і натиснути кнопку «Зареєструватися». Система негайно створить новий обліковий запис, згенерувавши випадковий ідентифікатор користувача (логін) і пароль. Ви зможете дізнатися, як працює система, які є актуальні бонусні пропозиції, види ставок, коефіцієнти і так далі, але для подальшої роботи вам потрібно буде ввести додаткові дані про себе в особистому кабінеті користувача. Додаткову перевірку необхідно провести протягом 24 годин після реєстрації.

При реєстрації за номером телефону або електронною поштою вам потрібно лише додати обраний тип контакту та підтвердити контакт стандартним способом.

Який би спосіб реєстрації ви не вибрали, ви повинні пройти перевірку на сайті. Цей простий захід безпеки гарантує безпеку ваших коштів на веб-сайті. 

 Реєстрація на сайті

 

Бонуси та акції

BetWinner розробив хорошу програму лояльності для своїх користувачів, як нових, так і вже існуючих. Букмекерська контора пропонує вітальний бонус для нових гравців, бонус на депозит, різноманітні персональні пропозиції у вигляді промокодів до днів народження та інших ювілеїв, а також регулярні розіграші для участі в акціях.

Для того, щоб приєднатися до програми лояльності букмекерської контори, вам необхідно заповнити всі дані свого профілю та поставити галочку навпроти пункту «Брати участь у бонусних пропозиціях».

Переглянути всі актуальні бонусні пропозиції можна в розділі “Акції”.

Бонусні кошти будуть зараховані на бонусний рахунок гравця, після чого ви повинні поповнити основний рахунок і зробити ставку. Лише після того, як ви зробили ставку, бонусні кошти можна буде вивести на ваш реальний рахунок. Умови відіграшу для кожного бонусу можна знайти на веб-сайті в розділі “Інформація/Правила”.

Як отримати бонус на депозит?

Букмекерська контора BetWinner дарує вам бонус на перший депозит. Однак є певні вимоги, наприклад мінімальна сума поповнення. Якщо ви поповните свій рахунок на меншу суму, бонус не буде зараховано на ваш рахунок.

Крім того, усі бонусні винагороди зараховуються на спеціальний бонусний рахунок і повинні бути відіграні на певних, установлених букмекерською компанією, умовах. 

З усіма умовами ставок можна ознайомитися на сайті.

 Отримай вітальний бонус від бк BetWinner!  

 

Депозит і зняття на BetWinner

Поповнити рахунок на веб-сайті BetWinner дуже просто. Для цього активуйте кнопку «Депозит» на панелі інструментів, і система перенаправить вас до розділу платіжних операцій, де ви побачите різноманітні варіанти депозиту. Ви можете переказувати гроші за допомогою банківських платіжних карток, платіжних інтернет-систем або навіть крипто-гаманців. Система приймає понад 30 криптовалют. Виведення коштів здійснюється тими ж методами, що й депозити.

В середньому виведення займає до 15 хвилин. У деяких випадках виведення коштів на банківські карти може тривати до п’яти робочих днів. Комісія за поповнення чи вивід коштів зі сторони букмекерської контори не стягується.

Реєструйтесь на сайті, вносьте депозити та робіть ставки! Отримуйте круті виграші з BetWinner!

 Виберіть зручний метод поповнення рахунку 

 

FAQ:

Як зробити депозит BetWinner?

Ви можете вибрати зручний спосіб внесення депозиту, натиснувши кнопку «Депозит» на панелі інструментів сайту BetWinner. Система пропонує кілька варіантів оплати: банківською картою, платіжними онлайн системами, через крипто гаманець. Виберіть той варіант депозиту, який вам найбільше підходить! 

Що таке бонус на депозит BetWinner?

Кожен верифікований користувач BetWinner отримує гарантований бонус за перший депозит. Головна умова – сума депозиту не повинна бути меншою за вказану на сайті. Актуальні умови отримання  і відіграшу бонусу можна перевірити на сайті букмекера.

Які документи потрібні?

Щоб гарантувати безпеку ваших даних і збереження ваших коштів, система дає запит на верифікацію профілю. Для підтвердження свого профілю достатньо надати скан копії документів, що посвідчують особу (перелік можливих варіантів документів наведено на сайті), а також підтвердити хоча б один із ваших особистих контактів. 

Автор: Вячеслав Кухар, редактор рубрики "Спорт та хобі" на ЖЖ.info
Спорт та хобі | 12.07.2022 | Переглядів: 1275 | BetWinner, Спорт, букмейкерские конторы, футбол

Читайте також на цю тему: