Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Новорічні сувеніри для сім'ї та колег по роботі

Автор: Мария Никулина, 24.11.2022, 17:34:38 Новорічні сувеніри для сім'ї та колег по роботі
У Новорічні свята співробітників та партнерів фірми прийнято радувати подарунками. Одні компанії постійно вручають стандартний набір у вигляді цукерок, мандаринів та шампанського, інші - щороку вигадують нові креативні презенти. Колегам приємно буде отримати щось цікаве та незвичайне, від чого віє казкою та новорічними чарами.

c63acc64adc29accee60846fac1a1f53

Новорічні сувеніри для сім'ї та колег по роботі

sibur-kofe-02

Що подарувати співробітникам

Для невеликого колективу легше підібрати індивідуальні презенти, виходячи з уподобань кожної людини. У великих корпораціях дарують однакові набори чи сувеніри, оскільки персоналізувати підношення немає можливості.

Найбільше порадують співробітників презенти, які можна використовувати для створення святкової атмосфери вдома чи в офісі. Це новорічні сувеніри з логотипом компанії, набори ялинкових іграшок, елементи святкового декору, солодощі.

Існують загальні принципи, яким потрібно слідувати при виборі корпоративних подарунків:

  • Не треба бути занадто оригінальним. Смішний чи надзвичайно креативний презент може отримати негативну оцінку від людини. Або він буде розцінений як образа.
  • Ціна має бути не надто високою. Дорогі подарунки до чогось зобов'язують, ставлять у незручне становище. Солідний презент вручається тільки керівнику, тому що на нього збирають кошти всі співробітники.
  • У тренді еко-стиль. Це означає, що перевага надається іграшкам та сувеніриам з натуральних матеріалів: дерева, тканини, соломки.


Цікаві ідеї для корпоративних подарунків

Представляємо креативні сувеніри з логотипом, які можна використовувати в якості корпоративних презентів:

  • Дерев'яна настільна ялинка з підставкою. Мініатюрна лісова красуня підійде для прикрашання офісного столу чи домашнього інтер'єру. На ялинці є підвісний елемент для лого.
  • Набір іграшок з дерева в коробці. Комплект складається із 9, 16, 32 штук. До нього входять: кульки, серця, будиночки, зірочки, конячки, олені та ін.
  • Набір дерев'яних ялинкових прикрас у мішечку. У торбинці з натуральної бавовняної тканини складені іграшки у вигляді будиночка, годинника, черевичка, кулі, ялинки, зірочки, конячки, оленя з приємними написами. У мішечку знайдеться місце і для солодощів.
  • Ажурна новорічна кулька з лого. Великий сувенір з вирізаною сніжинкою і логотипом компанії сподобається всім співробітникам. Його можна підвісити на ялинку, або прикрасити ним офісний стіл.
  • Настільна ялинка-паззл. Стійкий виріб із фанери виконаний у традиційних новорічних кольорах: червоному та зеленому. Але є пропозиції в червоному, фіолетовому, зеленому, помаранчевому та інших віддінках. Можна замовити оформлення тематичними малюнками для різних професій. Підійде для декорування будинку та офісу.
Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 24.11.2022 | Переглядів: 606 | презент, новый год, подарки, сувенир

Читайте також на цю тему: