Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Діти та підлітки

Святкові торти на замовлення від Fine Food - поринь у свято з насолодою

Автор: Светлана Егорова, 04.02.2022, 12:47:27 Святкові торти на замовлення від  Fine Food - поринь у свято з насолодою

Святкові торти є невід’ємним атрибутом свята, це знають всі ще з дитинства. Бо тут і спогади, і настрій, і гості та подарунки, і знайомі змалечку смаки та їх поєднання, а також назви найбільш відомих тортів. Ну і зрештою, це просто смачно, особливо якщо в міру і не занадто часто.

Є у тортів і інший прояв, і мова тут про їх приготування. Обрати рецепт “того самого” торта до свята, закупити інгредієнти, перевірити наявність посуду та обладнання, власне спекти, зібрати та декорувати торт, а потім ще і прибрати все після готівлі.

Роботи немало, це очевидно. А ще є момент вартості складників хорошого торта, і ціна помилок та огріхів, які у домашньому кондитерстві трапляються часто і результат може вийти далеким від бажаного. Зрештою, деколи просто нема бажання займатись приготуваннями власноруч, хочеться просто мати готовий і смачний торт вже.

І на такі випадки існує чудова можливість сьогодення - домашні торти на замовлення. Ясна справа, що готових тортів не бракує і купити їх можна скрізь.

Та торт із найближчого магазину може не відповідати очікуванням, оскільки асортимент обмежений, склад деколи лишає бажати кращого, декор “під себе” точно не отримати. Тоді варто замовляти торт домашній, але не деінде, бо все ж це специфічна продукція, в кондитерській справі важлива чистота і дотримання норм.

Вдалою альтернативою може бути відносно новий львівський кулінарний портал Fine Food. Тут працюють та пропонують свою продукцію продавці різних домашніх страв.

На сайті можна знайти виконавців будь-якого вашого солодкого замовлення. Чи то звичайний тортик для домашніх посиденьок, чи вишуканий ювілейний, або весільний торт, традиційної рецептури й вигляду, а можливо і сучасний, для будь-яких нагод та фінансових можливостей.

При цьому продукція крафтова, ручної роботи, без використання непотрібних домішок, поліпшувачів, консервантів, це товар, який виготовляється “під вас”. І асортимент тортів у кожного кондитера чи кондитерки порталу багатий, кожен щось знайде до смаку.

Пропонуємо вам переглянути один з рецептів наших господинь.

Шоколадний рулет без борошна від Алла Сорока

Fine Food це об'єднання людей, захоплених своєю справою, а тому кожне замовлення містить у собі переваги такого формату:

  • багаторічний досвід у сфері кондитерського мистецтва;
  • якість інгредієнтів, натуральність, багато варіантів декору та оформлення готових тортів;
  • база перевірених продавців, численні відгуки від реальних покупців;
  • наявність послуги доставки замовлення на приємних умовах;
  • індивідуальний підхід, врахування можливих харчових обмежень при приготуванні замовлення чи інших особливих побажань.


Продукція кондитерів порталу Fine Food - це про надійність, довіру, про постійних клієнтів, які повертаються знову і знову, це якість і смак, як вдома.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Діти та підлітки" на ЖЖ.info
Діти та підлітки | 04.02.2022 | Переглядів: 1386 | сладости, торт, торты на заказ, праздник

Читайте також на цю тему: