Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Тренування з професійним тренером

Автор: Олег Ковальский, 19.05.2022, 12:28:14 Тренування з професійним тренером

Займатись спортом ви можете різними способами — вдома, на відкритому повітрі, в тренажерному залі. За статистикою, найбільшу ефективність заняття мають тоді, коли вас тренує спеціаліст, розробляє програму вправ з визначеною інтенсивністю та послідовністю, консультує щодо здорового харчування, контролює та відповідно корегує перебіг процесу.

Якщо зараз ви шукаєте тренажерний зал у Львові з тренером, хочете знайти кваліфікованого фахівця та комфортні умови, звертайтесь в сучасний оздоровчий центр, що знаходиться в ТВК Південний.

Поруч з центром є зручна транспортна розв’язка, тому дістатись на тренування вам буде легко. В Три Стихії працюють досвідчені тренери та інструктори, що мають відповідну кваліфікацію, постійно вдосконалюють знання та навички. Завдяки наявності різноманітних тренажерів, ви зможете тренувати всі групи м’язів, проходити деякі реабілітаційні програми, готуватись до змагань. Також у вас є можливість займатись разом з родиною — чоловіком, дружиною, дітьми. Для кожного тренер розробить унікальну систему з комплексом вправ.

Особливості тренувань під наглядом тренера

Чому варто обирати заняття з тренером? Звісно, доведеться оплачувати додаткові послуги. Але радимо зважити на наступні переваги:

  • відсутність шкідливих перенавантажень, ризиків травмування під час виконання вправ. Тренер контролює процес, не дозволяє виконувати занадто тяжкі для вас вправи, показує, як правильно користуватись обладнанням;

  • висока ефективність занять. Спершу фахівець проводить з вами бесіду, визначає цілі, враховує індивідуальні фізичні можливості. Далі спеціаліст розробляє програму тренування в залі. Поступово вправи змінюються, прогрес стає більш інтенсивним;

  • можливість отримати допомогу по створенню програми здорового харчування. Загалом, майже 50% успіху в тренуваннях залежить від харчування. Тим паче якщо у вас в планах суттєво змінити форму, розпочати здорове життя. В програму харчування входить перелік продуктів, кількість, а також перелік спортивного харчування, дозування. Ще в меню включають вітаміни.


Пам’ятайте, навіть під наглядом тренера суттєвий результат стає помітним тільки після 2-4 місяців регулярних занять. Але коли ви «втягнетесь», вже не захочете знижувати темпи, вам сподобається ефект, життя набуде нового сенсу, тіло почне перетворюватись на ідеальне.

Замовити тренування в Три Стихії

Це легко. На сайті оздоровчого центру є розцінки на абонементи та спеціальна онлайн форма для замовлення послуг. Також ви можете зателефонувати адміністраторам, уточнити всі питання, отримати додаткову інформацію. Обрати тренера ви зможете на місці. Часи відвідування залу різні, тож у вас є можливість підібрати оптимальний графік.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 19.05.2022 | Переглядів: 808 | тренер, Здоровье, Спорт, фитнес, тренировки

Читайте також на цю тему: