Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Спорт та хобі

Як займатися спортом влітку. Рекомендації

Автор: Оксана Загороднюк, 19.08.2022, 20:30:12 Як займатися спортом влітку. Рекомендації
Вести активний спосіб життя потрібно незалежно від пори роки, але визнаємо, займатися спортом влітку, коли на дворі гарна погода значно приємніше. Якщо говорити про заняття на відкритому повітрі єдиним вагомим недоліком може бути спека, саме тому варто обрати ті часові рамки, коли сонце не так жадно випікає землю. Відповідно обідній час відпадає, за виключенням якщо ви не знаходитесь в залі де є кондиціонер.

Приблизно з 13:00 та до 18:00 в розгар літнього періоду сонячні промені найбільш активні та можуть не допомагати вам у вашому активному дозвіллі, а навпаки заважати та навіть завдати шкоди, більше цікавої інформації на сайті додатку uActive.

Це можуть бути сонячні або теплові удари, знижена витривалість, втома приходить швидше ніж завжди. Найкращим часом для фізичних навантажень може бути ранок до 12:00 або вечір після 18:00, тим більше якщо ви працюєте або навчаєтесь, цей час буде зручним для вас. 
Літо дає нам великий вибір локацій, а головне можливість займатися безкоштовно та отримувати задоволення від збережених коштів.

Як має бути одяг для занять? 

Асортимент одягу у спеціалізованих спортивних магазинах досить різноманітний та не завжди є можливість його придбати. Тому обрати можна і зі свого гардероба. Одяг повинен бути легким та гарно пропускати повітря.

Не забувайте брати з собою пляшку води, організм постійно її потребує, а під час фізичного навантаження особливо, адже в спекотний період організм втрачає багато вологи. Досвідчені тренери радять до початку занять випивати 1-2 склянки води, та продовжувати пити під час заняття невеликими ковтками.

Як підібрати систему занять?

Знайти ряд фізичних вправ та програм можна в режимі онлайн. Дуже часто зараз тренери роблять різного роду вебінари, запускають онлайн-проєкти де ви можете за допомогою відеозв’язку займатись разом з ними. Такі варіанти бувають як безплатними, так і за символічну плату. Якщо ви маєте можливість винайняти персонального тренера і займатись з ним на живо, це звісно краще що може бути, адже ми не можемо знати як не нашкодити власному організму. 

Влітку можна виходити на пробіжки, здійснювати велопрогулянки та займатися скандинавською ходьбою, велотренуванням. Неважливо, який спосіб активного дозвілля ви оберете та на якій локації із запропонованих будете це робити, головне - бажання, старанність, піднесений настрій, тоді все буде виконуватись легко та даватиме бажаний результат
Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Спорт та хобі" на ЖЖ.info
Спорт та хобі | 19.08.2022 | Переглядів: 556 | фитнес, Спорт, Здоровье

Читайте також на цю тему: