Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Небезпека лазерної епіляції

Автор: Мария Никулина, 02.02.2023, 16:09:56 Небезпека лазерної епіляції

Лазерна епіляція – метод видалення волосся, що має багато міфів. Чи може вона вплинути на здоров’я? Коли її не можна проводити? Перш ніж відвідати лазерна епіляція в Житомирі, потрібно дізнатися відповіді на ці запитання. Представлений метод видалення волосся з'явився кілька десятків років тому і користується популярністю в усьому світі. Кажуть, що він може бути шкідливим, але насправді немає жодних доказів цьому. Відвідувати процедуру заборонено, якщо є протипоказання:

  • Захворювання імунітету;
  • Онкологія;
  • Пошкодження шкіри;
  • Цукровий діабет; 
  • Інфекції.


Цікавим є питання: «Чи впливає лазер на чоловіче здоров'я?» Жодної інформації про те, що він може порушити чоловіче здоров'я немає. Промінь не впливає на внутрішні органи, оскільки «бачить» лише фолікул. Можна говорити, що процедура не матиме шкоди для здоров'я.

Часто пацієнти стикаються з тим, що потрібно видалити волосся, але є родимки. Їхня наявність не означає, що доведеться відмовитися від процедури, оскільки вони будуть приховані спеціальним пластирем. Але якщо їх багато, і немає можливості обійти зону, то процедура не проводиться.

Вагітність та лазерна епіляція

Проводити видалення волосся під час вагітності не варто. Це зумовлено зміною гормонального фону, тож спеціаліст не зможе гарантувати якісний результат. Найкраще використовувати гоління. «Чи має епіляція небезпеку для тих, хто не народжував?», - це питання можна часто зустріти в салонах. Жодної інформації про негативний вплив лазерної епіляції на репродуктивну функцію немає, тож епіляція не несе небезпеки для тих, хто не народжував.

Чи може лазер спровокувати онкологію?

Ультрафіолетове випромінювання може мати відношення до появи та росту новоутворень. Але лазери, які використовуються для видалення волосся, створюють червоне та інфрачервоне випромінювання, яке не провокує рак. Ви не зіткнетеся з ризиком появи онкології після відвідування процедур. Проводити сеанси потрібно лише у професійних салонах, у яких використовується сучасне обладнання та працюють кваліфіковані фахівці.

Видалення волосся у професіоналів

Лазерна епіляція не завдасть шкоди організму, оскільки її вплив є безпечним. Промінь впливає лише на фолікул. Роблячи процедуру в професійному салоні, ви зможете отримати консультацію з усіх питань. Якщо у вас немає протипоказань, відмовлятися від епіляції не варто. Ваша шкіра стане красивою і гладенькою, і вам не доведеться турбуватися про постійне гоління чи «відрощування» волосся. «Чи небезпечна лазерна епіляція?». Вона є безпечною для всіх, хто не має протипоказань.

Помітити результат після сеансу ви зможете відразу, а після повного проходження курсу волосся не з'являтиметься. Бажаєте дізнатися вартість виконання видалення волосся? Звертайтеся у професійний центр краси Steffany в Житомирі.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 02.02.2023 | Переглядів: 433 | красота, лазерная епиляция, уход

Читайте також на цю тему: