Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Як вибирати милиці

Автор: Дар'я Войташевська, 22.08.2023, 16:59:58 Як вибирати милиці
Використання милиць неминуче при переломах та травмах нижніх кінцівок. Вони допомагають людям з захворюваннями опорно-рухового апарату самостійно пересуватись; знижують навантаження на м’язи ніг і часто корисні у період відновлення після травм. Проте, не всі милиці однакові. Різні види конструкцій та використані матеріали показують різну ефективність. За призначенням медичного виробу звертайтесь до лікаря та користуйтесь нашими порадами.

Різновиди милиць

Існує дві великі групи виробів, що різняться за типом фіксації:
  • пахвові – використовуються при важких травмах; повністю розвантажують хвору ногу; допомагають на початкових етапах реабілітації;
  • підлокітні – більш зручні у використанні та компактні у зберіганні; показані при пошкодженнях нижніх кінцівок легкого та середнього ступеня тяжкості, а також на фінальних етапах відновлення, після важких переломів.
     
Не варто займатись самодіяльністю і призначати собі милиці самотужки. Щоб ефект від використання був відповідним, потрібно звернутись за рекомендацію до травматолога. Після консультації зі спеціалістом, завітайте до інтернет-магазину “TORROS”. Тут знайдуться і якісні милиці, і інші товари для відновлення та реабілітації після травм.

На що звернути увагу

Вибираючи милиці, потрібно звертати увагу на розмір. Краще за все приміряти модель в ортопедичному салоні. За неможливістю, зважайте на розміну сітку виробника і правильно знімайте заміри. Пам’ятайте, що неправильно вибраний розмір призведе до підвищення ризиків травматизму.
 
Важливу роль відіграє матеріал милиць. Серед найрозповсюдженіших: дерево або метал. Другий – більш сучасний, має легше вагу та зручніший у використанні. 
 
Крім того, звертайте увагу на:
  • можливість регулювання висоти;
  • наявність додаткових насадок для кращої фіксації;
  • можливість розбирання;
  • рівень максимального навантаження.

Пам’ятайте, що милиці – не той товар, на якому потрібно економити. Вибирайте якісні вироби, щоб забезпечити людині, що тимчасово втратила можливість вільно рухатись, додаткові переваги та зручність у використанні. 
Автор: Дар'я Войташевська, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 22.08.2023 | Переглядів: 399 | медицина, Здоровье, костыли

Читайте також на цю тему: