Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Доставка піци в Житомирі

Автор: Mister Am, 30.01.2023, 14:33:09 Доставка піци в Житомирі
Піца від служби доставки «Містер Ам» не тільки вгамує голод і допоможе забути про кухонні турботи, але й урізноманітнить ваше щоденне меню. Швидко доставимо смачну їжу до будь-якого району Житомира. При оформленні замовлення від 500 грн вам не доведеться платити за доставку піци, але використовуйте Mister.Am мобільний додаток.

Яка піца найсмачніша?

Якщо поставити таке запитання всім жителям нашої планети, то не обминути міжнародного спору. Англійці доводитимуть, що найкраща піца — з кукурудзою та тунцем, пакистанці не погодяться з ними та стверджуватимуть, що без карі нормальну страву не приготувати. А австралійці наполягатимуть на своєму: смачна піца — це коржик, вкритий креветками та ананасами.

Українці теж не дійдуть єдиної думки. Кожен пропонуватиме свою піцу на роль «королеви». Звичайно, адже у світі понад 2000 різновидів начинок для звичайного коржика! Як тут не загубитися у морі смаків.

доставка пиццы Житомир

Багато піци не буває

Рекомендуємо скуштувати сирні піци з беконом, шинкою, грибами, ковбасою, куркою, морепродуктами, помідорами. В Житомирі готують відкриті піци та закриті (кальцоні з різними начинками). Випікають ароматні фокаччі.

Українські кухарі виявили фантазію і навіть додали в меню кілька фірмових страв: піца-бургер, піца з шашликом зі свинячої вирізки та беконом або з шашликом з курки та шинкою.

Сир - головний інгредієнт

Кожен знає, що без сиру не вийде справжня піца. Існує безліч варіацій всіляких начинок, але вони обов'язково посипаються сиром. Цей продукт додає у кожен вид піци неповторні нотки найтоншого аромату та неповторного смаку. Крім того, при високих температурах сир починає плавитися, утворюючи рум'яну скоринку, під якою ховається соковита начинка.

Для створення своїх кулінарних шедеврів пекарі в Житомирі використовують такі сорти сирів, як моцарела, брі, дорблю, пармезан.

доставка пиццы в Житомире

Правильна піца в Житомирі

Піцу зустрічають на «ура» у будь-якій компанії. Італійський сирний коржик з різними начинками знайшов своїх шанувальників і в Житомирі. Ділимося секретами кухонного чаклунства:
  • Замішуємо тісто, використовуючи воду, закваску, дріжджі, сіль, оливкову олію, борошно з правильним вмістом білка (від найкращих італійських виробників). Серед інгредієнтів немає штучних добавок, що покращують смак та запах.
  • Даємо тесту "відпочити".
  • Розкочуємо тісто подушечками пальців, а не качалкою. Така технологія допомагає зберегти бульбашки кисню, а отже, приготувати повітряну випічку.
  • Випікаємо піцу в електричній печі із вмонтованим каменем для підтримки стабільно високої температури. Італійське обладнання дозволяє приготувати якісну продукцію: начинка та тісто одночасно пропікаються.
  • Самостійно розробляйте рецептуру для фірмових соусів: томатний варимо із свіжих або заготовлених у власному соку помідорів з додаванням спецій, білий готуємо з натуральних молочних продуктів із часником та італійськими травами.
  • Використовуйте для начинок не лише класичну рецептуру, а й творчість на кухні.

Поспішайте замовити піцу з доставкою по Житомиру в мобільному додатку "Містер Ам". Порадуйте себе та близьких смачною їжею!
Автор: Mister Am, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 30.01.2023 | Переглядів: 552 | Мистер Ам, пиццa, доставка пиццы, Житомир

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0