Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Фінанси

Як грати в шахи та заробляти криптовалюту?

Автор: Светлана Егорова, 28.05.2022, 18:12:52 Як грати в шахи та заробляти криптовалюту?
Криптовалюта – це дуже популярна валюта сьогодні. У зв’язку з цим, зросла кількість тих, хто цікавиться майнінгом і всіляко це реалізовує. Майнінг – це підтримка роботи криптовалюти за певну винагороду. Проте сьогодні існує чимало унікальних та цікавих проєктів, пов’язаних з майнінгом та криптовалютою. Зокрема, проєкт крипто - шахи.

Якщо ви раніше не були знайомі з таким способом майнінгу, то обов’язково ознайомтеся, адже ви зможете грати в шахи та заробляти криптовалюту. Даний проєкт активно працює в Україні, має неабиякий попит, а також, на відміну від інших майнінгових платформ, відрізняється надійністю та якістю послуг.

Дізнатися більше про проєкт Chess Polygon можна за посиланням. Завдяки цьому, у вас буде можливість ознайомитися з майнінгом через шахи, а також спробувати це самостійно. Проєкт має соціальні мережі: Twitter – https://twitter.com/ChessPolygon; Telegram-канал – https://t.me/chesspolygon, https://t.me/chesspolygon_ua. Де ви зможете дізнатися про крипто - шахи більше.

У чому полягає суть проєкту Chess Polygon?

Глобальна ідея проєкту полягає в тому, щоб використовувати гру в шахи, як інструмент для майнінгу криптовалюти. Як відомо, сам собою процес майнінгу передбачає вирішення певних завдань та отримання винагороди у вигляді криптовалюти. Проєкт Chess Polygon впроваджує нове поняття, яке називається «інтелектуальним майнінгом». Тут завданням, яке потрібно вирішити гравцям, є перемога над суперником, а винагороди нараховуються у вигляді токенів STEIN. Оскільки шахістам непросто монетизувати своє хобі, то така платформа – чудова можливість заробити на улюбленій грі. 

Які задачі має проєкт крипто - шахи?

Головна задача за словами творців проєкту – популяризація гри в шахи в цілому і, зокрема, серед молодого покоління, шляхом додавання можливості монетизації безпосередньо в ігровий процес. Також користувачі зможуть отримати загальнодоступне рішення для видобутку криптовалюти, яке дозволить будь-якому користувачеві «заробляти гроші своїм власним розумом».

Саме тому, якщо ви в пошуках площадки для майнінгу, обов’язково ознайомтеся з можливістю отримати криптовалюту за гру в шахи. Це не лише покращить ваші навички в грі, а і дозволить заробляти криптовалюту чесно та надійно. Головне – обирайте перевірені проєкти по майнінгу, якщо вам важливо не помилитися й отримати криптовалюту чесно та без будь-яких проблем.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Фінанси" на ЖЖ.info
Фінанси | 28.05.2022 | Переглядів: 1459 | финансы, криптовалюта, криптобиржа, крипто шахматы

Читайте також на цю тему: