Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Фінанси

Де купувати та продавати аграрні товари та техніку в Україні?

Автор: Мария Никулина, 15.02.2023, 19:41:04 Де купити або продати аграрні товари та техніку в Україні?

Напевно, всі ми знаємо фразу "складні часи вимагають нестандартних рішень". Карантини 2020-го та повномасштабне вторгнення в Україну принесло чимало найскладніших корективів у наше життя. Сповна дісталося підприємствам та багатьом галузям, серед яких можна сміливо виділити аграрну.

Фермери стикаються з труднощами на всіх етапах - підготовка та купівля техніки до сезону, найм співробітників, пошук насіннєвого матеріалу для посіву, обробка та збирання врожаю. Також постраждала і комунікація, проблематично навіть замовити аграрні послуги, що суттєво впливає на реалізацію зерна.

Проблеми з перебоями електроенергії викликали потребу пошуку обладнання для обігріву та створення мікроклімату на тваринницьких фермах та потребують заміни техніки з електродвигуном.

Нестандартним рішенням стало створення спеціалізованого простору для працівників сільського господарства із можливістю комунікації між собою у мережі. Саме для цих цілей був створений аграрний маркетплейс VAS.

Головна його перевага – простота та інтуїтивність використання. Зайшовши на сайт, ви не побачите нічого «зарозумілого», тому що навіть початківцю знайомий вид дошки оголошень. Великий каталог, розділений на с/г категорії та агро оголошення про продаж - це його основна частина.

Купити аграрні товари в Україні або зайнятися продажем товарів власного виробництва можна у таких категоріях:

  • сільськогосподарська техніка
  • обладнання
  • спецтехніка
  • запчастини
  • готові продукти
  • хімія та добрива
  • землі та с/г нерухомість
  • різноманітні аграрні послуги


Щоб використати повний функціонал сервісу, потрібно зареєструватися.

Ви маєте можливість зареєструвати себе як приватна особа, ФОП чи своє підприємство. Після активації облікового запису можна приступити до «серфінгу» потрібних товарів і послуг на сервісі або почати публікацію своїх оголошень.

Багато друкувати не доведеться - майже всі характеристики товару знайдуться в полях, де ви просто натискаєте по потрібному.

Обов'язково вкажіть ціну, вона може бути роздрібною та оптовою, також є і функція «договірна ціна». Є багато фото та відео, а також є сертифікати якості товару? Сміливо завантажуйте фото та прикладайте документи в оголошення.

Після всіх цих нехитрих маніпуляцій залишилося тільки чекати особистих повідомлень з пропозиціями від потенційних покупців або самому уточнювати деталі товару, що цікавлять, і, звичайно ж, знаходити постійних клієнтів і перевірених продавців.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Фінанси" на ЖЖ.info
Фінанси | 15.02.2023 | Переглядів: 559 | торговля, сельское хозяйство, маркетплейс, продажи, фермерство

Читайте також на цю тему: