Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Фінанси

Аутстафінг персоналу: особливості та переваги послуги

Автор: Светлана Егорова, 23.10.2023, 18:56:03 Аутстафінг персоналу: особливості та переваги послуги

Не кожна компанія має достатньо часу та можливостей, щоб займатися кадровими питаннями. Але повністю уникнути їх не вдається, адже співробітники час від часу оформлюють лікарняні, відпустки тощо. Настає момент, коли до відділу кадрів та бухгалтерії надходить забагато документів, щоб встигати розбиратися з ними.

При цьому, суми податків та навантаження на роботодавця поступово зростають. Потрібно витрачати час на розрахування й виплату заробітної плати, наймати для цих задач окремих співробітників. Забути про усі ці проблеми, і водночас забезпечити комфортні умови праці допоможе послуга аутстафінгу.

Що це таке і чому варто замовити

В останні роки ця послуга стає все популярнішою на ринку праці, адже приносить однозначну вигоду для роботодавця. Головна її особливість - можливість у цілому оптимізувати економічну модель та зменшити витрати на процеси, які не є профільними. Аутстафінгова компанія Sun One повністю візьме на себе моменти, пов’язані із наймом, звільненням, виплатами та іншими питаннями.

Керівники підприємств не мають достатньо часу, щоб вирішувати ці проблеми, проте не можуть уникнути спілкування з трудовими інспекціями. У випадку порушень доводиться сплачувати величезні штрафи. Послуга аутстафінгу передбачає, що співробітники офіційно зараховуються до штату Sun One, проте продовжують працювати й виконувати робочі обов’язки в компанії клієнта. При цьому, всі необхідні податки регулярно сплачуються.

Послуга дозволить керівникові бізнесу зосередитися на інших питаннях, зокрема пов’язаних із розвитком його справи, налагодженням зв’язків. Не доведеться витрачати час на вирішення конфліктів чи проблемних ситуацій зі співробітниками. Всіма такими питаннями займається Sun One. Оскільки юридично персонал клієнта оформлений у її штаті, усі кадрові проблеми вона повністю бере на себе.

Переваги професійного аутстафінгу

Ця послуга буде особливо корисною для компаній, які розширюють свою діяльність та наймають нових співробітників. Заяви на зарахування у штат, відпустку, лікарняні – це все документи, з якими доводиться розбиратися бухгалтерії. Щоб зменшити навантаження та уникнути зайвих проблем, варто звернутися до аутстафінгової компанії.

Переваги такого співробітництва очевидні:

  • надання послуг кваліфікованих працівників. Залучається широке коло фахівців будь-якого рівня, від рядового персоналу до топменеджерів, навіть керівників відділів;
  • повний контроль персоналу з боку Sun One. Відстежується робочий процес за участю кожного, аналізуються результати спільної роботи в команді та в цілому для компанії. Це можливість визначати професіоналів та встановлювати для них відповідні обов’язки;
  • економія на ресурсах до 50%. Це актуально як для невеликого стартапу, так і великого підприємства;
  • швидкий вихід на ринок та розвиток завдяки зосередженості на основних бізнес-процесах;
  • управління персоналом без зайвих складнощів та витрат часу.


Послуги Sun One вигідні й за наявності у штаті іноземних працівників

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Фінанси" на ЖЖ.info
Фінанси | 23.10.2023 | Переглядів: 360 | вакансии, работа, персонал, Аутстафінг персоналу

Читайте також на цю тему: