Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Який він, житомирський мотокрос?

Автор: Анна-Мария Клочкова, 17.10.2017, 17:48:32 Який він, житомирський мотокрос?
В селі Клітчин Житомирського району 15 жовтня 2017 року о 12:00 відбувся чемпіонат України з мотокроссу пам’яті С. П. Корольова. У змаганнях взяли участь близько 40 спортсменів зі всієї України. 

На мототреку відчувалась неабияка напруженість і захват. Через дощ траса виявилась досить слизькою, багатьом спортсменам було дуже важко керувати своїм сталевим конем. Незважаючи на багато падінь, кожен учасник з мужністю доїхав до фінішу. Через занадто слизьку дорогу деякі заїзди довелося відмінити. Приємно здивувала кількість вболівальників, яким не завадив дощ, вітер і холод. Кожен залишився у гарному настрої. Організатори висловили подяку фанатам, які дотримувалась правил безпеки не перебігаючи в неналежних місцях трасу, щоб не наражати себе на небезпеку та не заважати мотоциклістам. 

Не можливо було не помітити проблему: бажаючим, які приїхали на власних авто поспостерігати за змаганнями, ніде було припаркуватися. Частина встигла заїхати на поле поблище до треку, а інші позалишали свої транспортні засоби на головній дорозі. Опісля того, як пройшов дощ, на полі склалася аварійна ситуація. Коли автівки виїжджали, їх почало заносити по багнюці. Деякі машини навіть зіштовхнулися між собою.

Не перший рік керівництво Житомирської міської ради обіцяє побудувати стоянки для автомобілів і зону харчування. Цю інформацію на урочистому відкритті мотокроссу підкреслив міський голова Сергій Сухомлин.  Він наголосив, що немає часу думати, адже потрібно вирішувати цю проблему. Окрім цього, він висловив сподівання, що незабаром побудують стоянку, завдяки якій, кількість аварій під час мотокроссу зменьшиться. 
Автор: Анна-Мария Клочкова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 17.10.2017 | Переглядів: 1563 | украина, Житомир, мотокросс

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0