Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Kronenbourg 1664 Blanc Fruits Rouges – новинка зі смаком червоних фруктів

Автор: Сергій Ковальчук, 17.04.2019, 13:35:11 Kronenbourg 1664 Blanc Fruits Rouges – новинка зі смаком червоних фруктів
У квітні цього року на поціновувачів європейського бренду Kronenbourg 1664 чекає новинка –Kronenbourg 1664 Blanc Fruits Rouges. Вишукане освіжаюче пиво з легкими пряно- фруктовими нотками червоних фруктів.

Kronenbourg 1664 Blanc Fruits Rouges має чистий, солодово-хмельовий аромат в поєднанні з нотками червоних фруктів та апельсинової цедри. Ароматичні враження доповнює характерна для Kronenbourg 1664 Blanc пряна нотка коріандру.

Смак новинки не поступається вишуканістю відтінків. Чистий, солодовий, він поєднується з легкою хмельовою гіркотою і пряними нотками червоних фруктів та коріандру з солодкуватим відтінком пшениці. Таке пиво найкраще смакуватиме із стравами європейської кухні.

Вміст спирту в напої-4,5% об. Новинка поставлятиметься у традиційній для Kronenbourg 1664 Blanc скляній пляшці синього кольору об’ємом 0,46 л. і в квітні вже буде доступна на полицях магазинів.

Новинка буде гідним вибором для тих, хто хоче розділити приємні моменти з рідними та близьким, або просто щось відсвяткувати. А завдяки своєму вигляду, вона стане стильним атрибутом будь якої вечірки, що підкреслить вишуканий смак присутніх.
Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 17.04.2019 | Переглядів: 1506 | пиво, алкоголь, напитки

Читайте також на цю тему: