Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як вибрати презервативи за характером

Автор: Катерина Соколенко, 19.03.2021, 11:18:25 Як вибрати презервативи за характером

У Мережі багато рекомендаційних статей, де містяться інструкції стосовно вибору чоловічого презерватива. Але в них здебільшого мова йде про розмір кондому. Однак крім ширини та довжини виробу, є й інші (пікантніші) критерії вибору латексного контрацептива. 

Розібратися у різних видах можна і самотужки, та все ж ми вирішили запитати про це представників компанії-виробника презервативів, експертів “Дюрекс”. 

На прикладі власної лінійки засобів вони розповіли нам, у чому різниця між ультратонкими та ребристими, і як вибрати презервативи за характером особи, яка ними користується. Детальніше ця класифікація розписана у блозі durex.ua. Тож, якщо маєте вільну хвилинку, перейдіть та почитайте першоджерело. 

Для енергійних та пристрасних

Особам, які не перебувають у постійних стосунках, потрібно приділяти захисту ще більше уваги. Не варто нехтувати якістю кондомів: обирайте тільки відомі, перевірені мільйонами годин кохання, бренди. 

Для цього є Durex Extra Safe, які гарантують броньований захист. Так, вироби трохи товщі, але це ніяк не впливає на якість сексу та відчуття. Виробник подбав про те, щоб ви були розслаблені під час інтиму з новим партнером, а не переймалися про можливі неприємні наслідки. 

Для чуттєвого сексу

Коли ваші стосунки сповнені любові та ніжності, хочеться відчувати кожен сантиметр тіла коханої людини. І кондом не має стати на заваді. Тому експерти рекомендують використовувати найтонші латексні вироби - RealFeel, Elite, Durex Invisible. Вони гарантують ефект “скін ту скін”, бо зовсім не відчуваються на тілі. Точніше, ви відчуваєте тепло тіла партнера, що рідкість для захищеного сексу. 

Для марафонців

Для продовження “інтимного забігу” використовуйте презервативи з анестетиком (бензокаїном) всередині. Його дія трохи гальмує відчуття партнера, щоб він не дійшов до мети занадто швидко. 

Зокрема, Dual Extase розроблені, аби партнери фінішували одночасно. Дія анестетику трохи сповільнює його, а ребриста поверхня прискорює її. 

Результат феєричний. Оптимально для інтиму у міцних та серйозних стосунках. 

Для сміливих експериментаторів

Ось ми і дійшли до ребристих виробів та засобів з анестетиком. Такий захищений секс точно буде не нудним. Адже це не просто тонкий гладкий латекс. 

Вироби покриті крапками та реберцями, які стовідсотково відчуваються надчутливими зонами на тілі, й у збудженому стані підсилюють ефект від процесу. Durex Intense просто покращують якість сексу, без зайвих прикрас. Жінка відчуває тепло, трохи прохолоди та приємного поколювання завдяки спеціальній змазці. А чоловік насолоджується тривалим та надзвичайно приємним контактом, й задовольняє партнерку на всі 100%.

Отже, перед вами відкривається неоране поле для інтимних експериментів. Обирайте, що запалює вас, що зриває дах у партнера та одночасно дарує максимальний захист. І ваше інтимне життя гарантовано заграє новими барвами.

Автор: Катерина Соколенко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 19.03.2021 | Переглядів: 1227 | Презерватив, Здоровье, секс

Читайте також на цю тему: