Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2006 » Апрель » 28 » 11:50:18

Криминальный авторитет Игорь Фадеев все-таки стал депутатом (ФОТО, ВИДЕО)

28.04.2006, 11:50:18 17899 0
Криминальный авторитет Игорь Фадеев все-таки стал депутатом (ФОТО, ВИДЕО)

 

Кримінальний авторитет Ігор Фадєєв на прізвисько "Москва" став депутатом Житомирської облради. Її перша сесія відкрилася 27 квітня. Народним обранцем Фадєєв став за списком Блоку Юлії Тимошенко. Проте вже 19 квітня політрада БЮТ виключила його зі складу партії.
 
В четвер новоспечений депутат запевнив, що власноруч подав заяву про вихід із партії, але додав, що депутатських повноважень складати не збирається. Управління боротьби з організованою злочинністю в Житомирській області заявляє, що, окрім "Москви", до облради потрапило ще четверо депутатів із кримінальним минулим.
 
 
 
 
 
 
Хата, в якій прописані Ігор Фадєєв-"Москва" і бютівець Вадим Кривенко

 

Про Ігора Фадеєва, сьогоднішнього депутата Житомирської облради місцеві правоохоронці знають дуже мало. - Це нова в області людина, він з'явився тут у зв'язку із виборами, - розповідає Микола Сердега начальник УБОЗу по Житомирській області.

За словами Миколи Сердеги, торік взимку Ігор Фадєєв, знаний як колишній кримінальний авторитет "Москва", зареєструвався у селі Царівка, що у Коростишівському районі на Житомирщині. Також він є співвласником одного із підприємств Коростишівського району. У сільській хаті із вибитими шибками прописано кілька осіб. Як стало відомо "ГПУ", окрім депутата облради Ігора Фадєєва за цією адресою - вул. Київська, 24 "А" прописаний ще один депутат Житомирської облради Вадим Кривенко. Він є членом фракції "БЮТ" і керує ТОВ "Зоряне".

- Про минуле кандидата у депутати Ігора Фадєєва ми дізнались в першу чергу з інтернету, - каже Микола Сердега. - Отримали інформацію і від колег з Києва та області. На жаль, представники жодної з депутатських фракцій не звертались до нас із інформацією щодо кримінального минулого майбутніх народних обранців, пише "Газета по-українськи".

- Ця хата - крайня на вулиці, - говорить баба Маруся, 71 рік, сусідка Ігора Фадєєва. - Точно знаю, що хата ще не продана. Господарі у хаті не живуть вже давненько, відтоді, як померли батьки. Діти справді хату продають, але приїдуть лише на наступному тижні - на гробки. Тоді й продаватимуть... Щоправда, тут якийсь модний чоловік у окулярах їздив на червоній ненашій машині. Може, це він встиг купити хату?

 


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: