Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2007 » Октябрь » 3 » 12:02:55

Спортсмены Житомира получили стипендии от Шелудченко. ФОТО

03.10.2007, 12:02:55 4500 0
Спортсмены Житомира получили стипендии от Шелудченко. ФОТО

25 перспективних та обдарованих спортсменів Житомира отримали стипендії міського голови.

Про це «Журналу Житомира», поідомила прес-служба Житомирської міської ради.

Кандидатів на отримання премії рекомендувала міська координаційна рада з питань фізичної культури і спорту, створена у червні поточного року.

“Я пишаюся тим, до складу збірних команд України увійшло 30 спортсменів-житомирян, серед них 4 кандидати на участь у 29-их літніх Олімпійських іграх у Пекіні”, - сказала Житомирський міський голова Віра Шелудченко.

Зі словами вдячності міський голова В.Шелудченко звернулась до викладачів фізичної виховання, тренерів спортивних шкіл та олімпійського резерву, які щодня докладають максимум зусиль задля фізичного й духовного зміцнення нації, виховання молодої зміни спортсменів.

Віра Шелудченко запевнила усіх присутніх, що міська влада і надалі буде виділяти необхідні кошти на вдосконалення матеріальної бази спорту, робити все можливе, щоб фізична культура і спорт у Житомирі й надалі неухильно розвивалися.



ДОВІДКА: Рішенням виконавчого комітету від 14 червня у Житомирі створено міську координаційну раду з питань фізичної культури і спорту. Серед завдань координаційної ради є підготовка і подання пропозицій стосовно програм розвитку фізичної культури і спорту у місті та сприяння організаційному і матеріальному забезпеченню їх реалізації у співпраці спільно з органами державної влади, місцевого самоврядування, установами, підприємствами.

Рада також має забезпечувати врахування громадської думки у процесі підготовки законодавчих і нормативних актів в галузі фізичної культури і спорту.

Серед членів координаційної ради: завідувача кафедри теорії та методики фізичного виховання Житомирського державного університету ім. Івана Франка Рустама Ахметова, голова міської федерації міні-футболу Петро Білий, голова міської ради фізкультурно-спортивного комплексу “Спартак”, начальник обласного управління фізичного виховання і спорту Володимир Зорнік, заступник голови обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Динамо”, голова обласної федерації рукопашного бою Леонід Українець, депутат Житомирської міської ради Леонід Крігер, голова міської федерації боксу Валерій Онопрієнко та ін.

Очолює Раду заступник міського голови Іван Заінчковський.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: