Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2008 » Май » 7 » 11:18:11

Володимир Дебой та Микола Дейсан призначені заступниками голови облдержадміністрації

07.05.2008, 11:18:11 6342 0
Володимир Дебой та Микола Дейсан призначені заступниками голови облдержадміністрації

З 7 травня в Житомирський обласнії держадміністрації призначено двох заступників голови Житомирської облдержадміністрації. Про це «Журналу Житомира» сьогодні повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації з 7 травня 2008 року Дейсана Миколу Миколайовича призначено на посаду заступника голови облдержадміністрації.

Микола Дейсан народився 15 березня 1964 року в с. Врублівка Дзержинського району Житомирської області. До призначення на посаду працював головою Романівської районної ради Житомирської області. З листопада 2003 року по березень 2005 року працював головою Романівської районної державної адміністрації, з березня 2005 по травень 2006 – головою Баранівської районної державної адміністрації.

Розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації з 7 травня 2008 року Дебоя Володимира Михайловича призначено на посаду заступника голови облдержадміністрації.

Володимир Дебой народився 30 червня 1969 року у м. Києві. До призначення на посаду працював головою правління ВАТ „Житомирпиво”. Має три вищі освіти: в 1992 році закінчив Санкт-Петербурзький ордена Трудового Червоного Прапора технологічний інститут холодильної промисловості, інженер-механік; в 1997 році – Національну академію управління, економіст; в 2007 році – Київський національний університет імені Тараса Шевченка, магістр права.


Нагадаєм, що голова облдержадміністрації Юрій Забела вже має чотирьох заступників, це:
  • перший заступник голови обласної державної адміністрації Загривий Володимир Іванович
  • Заступник голови обласної державної адміністрації Орлов Ігор Віталійович
  • Заступник голови обласної державної адміністрації Черненко Миколай Андрійович
  • Заступник голови, керівник апарату обласної державної адміністрації Синицький Станіслав Миколайович

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: