Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2008 » Ноябрь » 5 » 10:07:38

В Житомире прошел фестиваль КВН "Жарт — 2008". ФОТО

05.11.2008, 14:53:38 4239 0
В Житомире прошел фестиваль КВН

Пожартувати на фестивалі КВН до житомирської обласної філармонії з'їхалися кращі команди міста Житомира та гості із Хмельницького, Києва, Острога і Черкас.

Вже давно прихильники клубу веселих і кмітливих нічого не чули про Бердичівських веселунів, це свято гумору стало винятком — команда "1110” виступала як збірна міста Бердичева.

Денис Герасименко, капітан команди "1110”: "Взяли молодых, перспективных ребят, которые могут выступать, рассказывать анекдоты, петь и танцевать. Мы ими и укрепили команду”.

Артем Башев, учасник команди "1110”: "За пару дней, при помощи сайта live-blog.org написали тексты. Кстати, спали последнюю ночь, обычно не спим. В этот раз все обошлось хорошо”.

"Жарт — 2008” - це репетиція перед першим туром Житомирської ліги КВН.

Житомирський обласний клуб веселих і кмітливих нараховує два десятки команд. Переважна їх більшість студентські. Найбільше кмітливих виплекав державний університет імені Івана Франка — по одній-дві команди на факультет. Філологічний до фестивалю відзняв оригінальний фільм.

Грають в КВН і досвідчені актори. Збірна випускників МАУП "Друга зміна” у минулому році стала володарем кубку Житомирської ліги. Для них гра вже давно стала хобі.

Андрій Ткаченко, головний редактор ГО "Житомирський КВН”: "Ми розвиваємося, шукаємо нові таланти, намагаємося розвивати КВН у Житомирі. Ми розуміємо, що це не тільки гра, а сьогодні — це великий і потужний молодіжний рух, який об'єднує і відволікає від шкідливих звичок”.

Житомирському КВНу потрібна молода кров. У лютому там хочуть провести фестиваль шкільних команд. Студенти, награвшись за роки навчання, зачасту покидають клуб. Ще одна біда — на виступах грошей не заробиш. Але для багатьох КВН став наркотиком, від якого немає сил відмовитися. І байдуже, скільки часу і сил ти на нього потратив — адже у залі весело сміються.

 










   По матеріалам: ВИК

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: