Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2009 » Апрель » 8 » 10:39:32

В Житомире начала работу 31-я сессия житомирского горсовета

08.04.2009, 10:39:32 10443 0
В Житомире начала работу 31-я сессия житомирского горсовета

Сегодня, в среду 8 апреля в 10 часов, в Житомире в зале заседаний горсовета началась тридцать первая сессия Житомирского городского совета пятого созыва.

Как сообщили «Журналу Житомира» в пресс-службе горсовета, на рассмотрение депутатов выносятся более 20 вопросов.

Відповідно до ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати тридцять першу сесію Житомирської міської ради п'ятого скликання 8 квітня 2009 року о 10 годині в залі засідань міської ради:

На розгляд ради внести такі питання:
  1. Про затвердження заходів з мінімізації негативних наслідків світової фінансової кризи на економічний і соціальний стан міста Житомира. Доповідач: Заінчковський Іван Адамович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
  2. Про розгляд протесту прокуратури м. Житомира від 16.03.09 № 16/91.
  3. Про розгляд протесту прокуратури м. Житомира від 23.02.09 № 16/ 74. Доповідач: Михалець Володимир Миколайович – директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради
  4. Про внесення змін до рішення міської ради від 18.03.09 № 884 «Про припинення комунального підприємства «Аптека № 218» шляхом ліквідації». Доповідач: Суслик Микола Петрович – начальник управління охорони здоров’я міської ради
  5. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Слобідській, 7 Житомирському дошкільному закладу № 3.
  6. Про надання у користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Житомир, вул. Хлібна, 17, фізичній особі – підприємцю Тонконогому Олександру Володимировичу.
  7. Про надання у користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Житомир, вул. Чапаєва, 7, ЗАТ «Перший Український Міжнародний банк».
  8. Про надання у користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Житомир, вул. Малинська, 10, ЗАТ «Житомирпромспецбуд».
  9. Про надання у користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Житомир, вул. Шевченка, 43, фізичній особі – підприємцю Гавришу Дмитру Вікторовичу.
  10. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо відведення та встановлення зовнішніх меж земельних ділянок на яких розташовані об 'єкти нерухомого майна, що належать юридичним та фізичним особам на праві власності та користування.
  11. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо відведення та встановлення зовнішніх меж земельних ділянок на яких розташовані малі архітектурні форми або надано дозвіл на їх розміщення та реконструкцію квартир юридичним та фізичним особам.
  12. Про розгляд звернень ТОВ з іноземними інвестиціями «Спілловер» та ВАТ «Виробниче об'єднання «Житомирнерудпром».
  13. Про розгляд звернень приватного підприємства «Рекламно – інформаційного агентства «Радіо–Люкс» та підприємства облспоживспілки «Житомирський кооперативний ринок».
  14. Про розгляд звернень юридичних та фізичних осіб щодо припинення права користування земельними ділянками, внесення змін та продовження терміну дії рішення міської ради.
  15. Про приватизацію, передачу в оренду, надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам м. Житомира.
  16. Про затвердження Положення про порядок встановлення розмірів та справляння орендної плати за земельні ділянки в м. Житомирі, які перебувають у державній або комунальній власності.
  17. Про розгляд протесту Житомирського міжрайонного природоохоронного прокурора м. Житомира від 10.03.2009 р. № 309 вих. 309.
  18. Про розгляд протесту заступника прокурора м. Житомира від 19.03.09 № 16/96.
  19. Про розгляд протесту прокурора м. Житомира від 25.03.09 № 16/ 102. Доповідач: Ревенко Оксана Михайлівна – начальник управління регулювання земельних відносин міської ради
  20. Різне.

На сесію запросити голів Богунської та Корольовської районних у місті рад, начальників Богунського та Корольовського райвідділів УМВС України в Житомирській області, начальника Житомирської об'єднаної державної податкової інспекції, директора міського центру зайнятості, начальників управлінь та відділів міської ради, окремих керівників організацій та установ.

Тэги: горсовет, депутаты, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: