Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2009 » Август » 12 » 23:15:17

На квітковому ринку в Житомирі пройшла зустріч чиновників з підприємцями

11.08.2009, 23:15:17 5281 6
На квітковому ринку в Житомирі пройшла зустріч чиновників з підприємцями

На квітковому ринку по вулиці Московській в Житомирі проходить зустріч представників мерії з підприємцями, які торгують квітами. Делегацію міськради очолює заступник міського голови Іван Зайнчковський.

Історія конфлікту затягнулась, оскільки частина підприємців не пристала на пропозицію міської влади звільнити від торговельних наметів територію вулиці Московської, де влаштовується рекреаційна зона. Торговців, наприклад, турбує збільшення орендної плати, яке чекає їх на організованих ринках, щонайменше у двічі. Є й багато інших аргументів.

Свої протести підприємці неодноразово висловлювали у листах до керівних органів держави, звертались до правозахисників.

Місцева влада наполягає на звільненні території від тимчасових об’єктів торгівлі, які, мовляв, псують зовнішній вигляд центральної вулиці міста. Свою думку з цього приводу висловив і заступник голови облдержадміністрації Володимир Дебой.

"Те місце, де я й сам неодноразово купляв квіти, має бути збережене, як традиційне для житомирян. Але, на яких засадах? Я знаю, що сьогодні підприємці із задоволенням інвестували б і зробили там сучасні скляні павільйони. Архітектурну думку туди б докласти, то був би оазис краси. І люди готові за власний кошт це зробити. Чому б не піти їм на зустріч? Мова іде про тимчасові форми, які робляться зі скла і металу... А не просто перемістити квіти туди, де їх ніхто не знайде. І не зручно для людей".

Схожі новини:


Комментариев: 6
woland
1 Влад (woland)   • 00:18:11, 12.08.2009 [Материал]

Все ясно, тільки до чого на фотці Гундич?
OldPoliceman
4 Руслан Мороз (OldPoliceman)   • 12:26:07, 12.08.2009 [Материал]

Так они ещё и трансформируются друг в друга ??? Нашествие монстров-трансформеров !!! :)
mnenieizdaleka
2 izdaleka (mnenieizdaleka)   • 05:55:26, 12.08.2009 [Материал]

Торгашей-спекулянтов ВОН!!
Воланд, сколько еше будете панькаться с уродами????
Bankir@
3 Виктор (Bankir@)   • 10:47:36, 12.08.2009 [Материал]

Московскую надо освободить от палаток, а не строить им там павельоны. Если бы все цветочники переехали на "Подол" (или куда-нибудь в другое место, хоть на край города), людям ничего бы не оставалось, как ездить к ним. Я езжу за цветами на "Подол", там спокойнее, есть где поставить машину, да и люди сговорчивее на торг.
Репортер
5 Серый волк (Репортер)   • 23:19:05, 12.08.2009 [Материал]

Дебой, як завджи ляпнув не в тєму. Знайшли кого питать...

А з приводу квітникарів - гнать їх звідти треба сраною мітлою! Московська повинна бути звільнена від стихійної торгівлі раз і назавжди! І вийнятків для будь-кого не потрібно робити. А то не місто - а базар один -не пройти - не проїхати. І купи сміття!

І ще одне - треба якось поставити цих циган на своє місце, бо вони вже реально обнагліли - серед білого дня займаються гоп-стопом біля переговорного пункту. І всім на це ніби наплювати...


Вчора спостерігав там близько 20-ти циганок - від 12-річних до старих засалених баб - так вони так до людей чіплялися, що ніякі хулігани цього б собі не дозволили. І ні один мент не припинив це неподобство.

Зрозуміло, що на міліцію надії ніякої - там всі вже продалися давно. В тому числі і барончикам...

Але ж якось цей циганський беспредєл припиняти потрібно, бо хто як не ми, житомиряни, зацікавлені у наведенні порядку у власному місті.

Пропоную організувати невелику демонстрацію під стінами МВС з вимогою не закривати очі на "циганське питання" на Московській, або щось подібне у цьому ключі...

Cobalt
6 Владимир (Cobalt)   • 21:50:52, 13.08.2009 [Материал]

Конечно цветы удобнее всего покупать на Московской, но срач там, к сожалению, ужасный!
Оголошення на ЖЖ інфо: