Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2010 » Январь » 12 » 18:44:42

Для борьбы с должниками водоканал нанял коллекторскую компанию

12.01.2010, 18:44:42 9049 17
Для борьбы с должниками водоканал нанял коллекторскую компанию

В городе Бердичев (Житомирская область), в борьбе с проблемой задолженности за коммунальные услуги, решили применить новые методы.

В частности, Бердичевский водоканал, не имея возможности эффективно воздействовать на должников, воспользовался услугами своего нового партнера по «бизнесу» - коллекторской компанией из города Киева, с многообещающим названием «Корсар».

Эффективность воздействия заключается в угрожающем тексте писем, которые сотрудники «Корсара» рассылают злостным неплательщикам.


БОРЖНИК! ОСТАННЄ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

Змушені повідомити Вас про те, що станом на 1 червня 2009 року у Вас перед МКП «Бердичівводоканал» існує борг за комунальні послуги в сумі ___ грн.

Крім того, звертаємо вашу увагу на те, що представником  МКП «Бердичівводоканал» з питань стягнення з Вас заборгованості є ТОВ «Колекторська компанія «Корсар».

З моменту отримання Вами цього листа Ви маєте зрозуміти, що з Вами вже протягом певного часу працюють колектори. У разі добровільної не сплати боргу ми будемо змушені виконати відносно Вас повний комплекс дій зі стягнення заборгованості, і все що ми будемо робити, буде цілком в рамках закону.

Не радимо Вам вважати себе розумним та хитрим, адже ви один і Ваш досвід – мінімальний, тоді як наші спеціалісти кожен день вдосконалюють свій досвід, працюючи одночасно з тисячами боржників, а Закон – і той на боці підприємства.

Вже маючи велику практику та досвід, ми досконало знаємо, як змусити вас заплатити:

  • - ми будемо чекати Вас на роботі. В кабінеті вашого керівника;
  • - розшукуючи Вас, ми будемо спілкуватися з вашими співробітниками, сусідами, родичами, знайомими, створюючи Вам певний імідж;
  • - Ваші дані будуть внесені в реєстр проблемних позичальників України і Ви будете відмічені як неблагонадійний платник, ми усім повідомимо про Вашу фінансову непорядність;
  • - Ви втратите спокій та сон, Вам не дадуть спокійно жити: дзвінки – нагадування про необхідність погашення заборгованості – це мінімальні незручності, що на Вас чекають…

Особливо «товстошкірих» та непробивних, так би мовити, «досвідчених» боржників, чекає ШОУ: візит судових виконавців для проведення опису майна боржника, як заведено, з понятими, дільничними та іншими учасниками даного дійства, під доглядом сусідів та просто цікавих.

Коротше кажучи, ми перетворимо Ваше життя на одне суцільне нагадування – «НЕОБХІДНО СПЛАТИТИ БОРГ» - до тих пір, поки Ви заплатите свій борг.

В кінці-кінців, Ви все рівно будете змушені сплатити борг. Проте, тільки від Вас залежить, якою моральною ціною він обійдеться Вам та Вашим рідним. І що (для Вас) найсумніше – Ви все одно ЗАПЛАТИТЕ. Досвід та методики, які ми застосовуємо, дозволяють повернути борг будь-якої складності.

Інколи, перед тим, як щось робити, необхідно добре подумати. В даному ж випадку не тільки подумати, а порахувати і заплатити борг!

Боржник відповідає перед надавачом послуг всім майном. Яке належить йому та праві власності. Державна Виконавча Служба має право накласти стягнення на майно, заробітну плату та інші доходи боржника з метою примусового виконання рішення суду.

Приймаючи до уваги викладене, враховуючи, що відповідно до ч.1. ст.625 Цивільного кодексу України «боржник не звільняється від відповідальності за неможливість виконання ним грошового зобов’язання», радимо Вам негайно погасити Ваш борг перед МКП «Бердичівводоканал».

З усіх питань, що виникли у Вас після ознайомлення з цим листом, просимо звертатися до МКП «Бердичівводоканал»  за телефоном (044) 383-00-15 або за адресою м.Бердичів, вул. Леніні, 87.

З повагою,
представник за дорученням -
ТОВ «Колекторська Компанія «Корсар».


Тэги: коллекторы, должники, водоканал, Бердичев
   По матеріалам: Бердичев Деловой

Схожі новини:


Комментариев: 17
Makedonskii
1 Александр (Makedonskii)   • 18:47:59, 12.01.2010 [Материал]

Слог шикарный. Семейка Адамсов на службе у Бердичевского водоканала
Fedya
2 jose (Fedya)   • 19:06:11, 12.01.2010 [Материал]

За воду платить нада всем, а водоканальшикам, как и всем остальным комунальщикам (и не только им), воровать в разумных пределах - вот и придет счастье.
Вано
3 Вано (Вано)   • 19:14:49, 12.01.2010 [Материал]

Мдя.. И как всегда пострадают простые люди, а богатенькие как не платили так и не будут платить.
baba
5 Василий (baba)   • 19:38:56, 12.01.2010 [Материал]

Глупость полная!Постарайся работать и будет тебе счастье.Будешь богатым-не будешь платить.
Korvin
4 Корвін (Korvin)   • 19:21:25, 12.01.2010 [Материал]

Ахаха. Шантаж, кстате, в чистом виде. Корсары )
Ребята, наверное, из лихих 90-х. Эволюция, епт!
kenu
8 Юрий (kenu)   • 22:23:12, 12.01.2010 [Материал]

Ну а хто ж зараз працює в охоронних фірмах і т.д.? Звісно, що вони. Інша справа, що водоканал бере грошей явно більше, аніж надає послуг (товара). Вода тієї якості, яку ми отримуємо має коштувати копійки, оскільки її вживати не можна. Навіть митися нею небезпечно (хлор вдихаємо).
asercbr_zt
6 Андрей (asercbr_zt)   • 19:51:30, 12.01.2010 [Материал]

коллекторы развод для лохов!! а если на них в суд подать??!!!
Admiral8
7 Admiral (Admiral8)   • 20:54:33, 12.01.2010 [Материал]

проблему долга (дорогих ком. услуг) (да и вообще любую проблему) гораздо эффективнее обойти чем постоянно решать (платить)(кстати, это совет психологов и эзотериков):

для решения нужны варианты обхода. если просмотреть все варианты решения, то проясняется тот факт, что жить в пригороде дешевле в 3-6 раз, имея при этом жилплощадь в 2-3 больше + двро + гараж + земля. К тому же полезнее для здоровья: природа, тишина, свежий воздух, водоем, живность и т.д. Газ, вода, туалет - все в доме. Телефон (цифровой. например, с. Пряжево), ТВ, интренет, мобильная связь. Маршрутки ездят идеально, а если у вас машина - вообще нет проблем.

очень много знакомых разменяли город на пригород и очень довольны. очень неплохой расклад - жить в пригороде а работать в городе. собираюсь и сам.

вот цифры конкретного случая:
город: квартира 2 комн на поднебесном этаже. газ вода батареи свет жек = 350-400 грн в мес

пригород: дом 2 этажа 5 комнат большая кухня и громадная ванна сарай гараж 10 соток земли газ вода, сад, ягоды, лес у забора, недалеко река, маршутка 400м, 7 км от города = 100-150 грн в мес за коммун услуги

согласен, иногда надо яблоки оборвать, вечерами собаку накормить... но лучше яблоню оборвать чем убивать время перед телеком после работы.

garold
9 Sergey (garold)   • 23:54:47, 12.01.2010 [Материал]

Если водоканал так далеко залез ,то пора и на него завести колекторскую фирму по выбиванию качественных услуг.
batek07
10 Коля (batek07)   • 01:31:05, 13.01.2010 [Материал]

Мда я просто в шоке чим дальше тим все світ зліше і всі хочуть халяву:)
VadiKO
11 Володимирович (VadiKO)   • 09:11:40, 13.01.2010 [Материал]

Люди дотримуються гасла ЛУПАНА (кандидат такий в президенти) - я не плочу, і нічого....)))

Зи: Боржники найняли кіллера для бородьби з коллекторами водоканалу.

zt84
12 валера (zt84)   • 09:50:33, 13.01.2010 [Материал]

Шлите етих коллекторов нах!!!!!!Что творится в стране уже вообще озверели,волки.
informator
13 Inf (informator)   • 10:07:02, 13.01.2010 [Материал]

Да уж, действительно "озверели" - заставляют платить за предоставленные услуги.

А чтобы Вы делали, когда бы перестали Вам платить зарплату?

1-10 11-12
Оголошення на ЖЖ інфо: