Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2014 » Октябрь » 24 » 22:26:18

В Житомирі пройшла чергова благодійна гра квесту від автора Дениса Білого

24.10.2014, 22:28:35 3070 0
В Житомирі пройшла чергова благодійна гра квесту від автора Дениса Білого

В Житомирі відбулась чергова благодійна квест гра "Теорія Ігор", яку організував та провів постійний автор Денис Білий.

За вже сформованою традицією, учасники 6 команд зібрались на парковці біля ТРЦ "Глобал", отримали інструктаж від організатора та "гра розпочалась".

У виснажливій боротьбі команди проходили завдання за завданням, та тренувались на уважність, логічне мислення та знання міста.

Наразі це вже друга благодійна гра від Дениса Білого. Попередня проходила 15 серпня, кошти зібрані за яку, були направлені на допомогу Костянтину Кундичу. Нагадаємо, Костю жорстоко побили невідомі в ніч з 10 на 11 травня 2014 року. Внаслідок чого він одержав багато травм, але найбільше постраждало ліве око і зараз найважливіше для нього – врятувати зір.

Натомість кошти зібрані за гру "Теорія Ігор" були передані бійцю 26-ї бригади, який в період проходження військової служби в Херсонській області, внаслідок вибуху артилерійського снаряду отримав сильні опіки, Роману Огурківському.

Слід зазначити, що квест товаривство Житомирщини активно підтримує будь-які благодійні ініціативи авторів ігор, а сам Денис Білий, особисто допомагав дитячим будинкам, лікарням та приймав участь в придбані екіпіровки для житомирських прикордонників, які були відправлені в зону проведення АТО.

Що ж, підсумовуючи, слід відмітити та висловити слова подяки соціально активній молоді Житомирщини та Денису Білому, які не залишаються байдужими до непростих ситуацій, в які потрапляють наші земляки.




Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: