Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Декабрь » 8 » 14:12:20

Колектив «Житомирських ласощів» на мітингу висловлює недовіру Бойко. ВІДЕО     Реклама  

08.12.2015, 14:12:20 4195 4
Колектив «Житомирських ласощів» на мітингу висловлює недовіру Бойко. ВІДЕО

Близько сотні людей прийшли під стіни фабрики «Житомирські ласощі». Всі вони – працівники вже не діючого підприємства ТдВ «ЖЛ».

Сьогодні, вони не боячись говорять про свої вимоги та не ховають обличчя. Адже, як кажуть, втомились від постійного тиску та залякувань зі сторони свого колишнього керівництва.

«Вони не можуть набрати людей на роботу. Одиниці приходять і коли бачать 2000 грн заробітну плату, працюють тиждень-два і уходять. От мені і цікаво хто ж буде робити? Начальники наші? Чи може та жінка з відділу кадрів, яка мені телефонувала та погрожувала? Вона мені дзвонить та залякує. А мені вже все одно. Мені нічого боятися. Я прошу одне, щоб Бог почув наші молитви. А ще, Бойко казав, що додали 30% до заробітної плати. Так ви мене вибачте, де вони? Там не 30%, а всього 3%. І ми маємо жити за цю зарплату, ми не повмирали», - каже одна із працівниць фабрики.

Прийшов підтримати та поспілкуватись з працівниками й в. о. голови правління ЗАТ «Житомирські ласощі» Олександр Рогаль. Він подякував присутнім за те, що не побоялись і прийшли висловити свою позицію, закликав до згуртованості та до взаєморозуміння з тими працівниками, які все ще залишаються під керівництвом Ігоря Бойка. Також, він пообіцяв, що скоро питання буде вирішено та фабрика запрацює у звичайному режимі. 

Олександр Рогаль, в. о. голови правління ЗАТ «Житомирські ласощі»:

«Сьогодні, я присутній тут на вимогу трудового колективу нині діючого підприємства по тій причині, що трудовий колектив висловлює недовіру нинішньому керівництву підприємства, І тут, зібралася на мітинг та частина людей, яких позбавили можливості зайти в середину підприємства. А на самій території підприємства зараз відбувається страйк. Колектив же хоче бачити діюче підприємство. Хоче бачити згуртованість самого колективу та бажає, щоб те керівництво, яке довело до ситуації блокування всього, що є було притягнуте до відповідальності, відповідно до вимог чинного законодавства. А колектив, щоб перестали використовувати з метою мітингування, бойкотування чи інших заходів. Колектив хоче просто працювати у робочих цехах, на своїх місцях і отримувати заробітну плату».

Керівництво ЗАТ буде писати заяву до правоохоронних органів щодо крадіжки майна та обладнання, яке почали вивозити із заводу у невідомому напрямку. 

Прес-служба ЗАТ «Житомирські ласощі»


Тэги: рейдерский захват, Бойко, митинг, Житомирские ласощи

Схожі новини:


Комментариев: 4
sashokru
1 Саша (sashokru)   • 18:04:33, 08.12.2015 [Материал]

"Близько сотні людей" :), зібралось чоловік 40 та провели мітинг :). Таки відчуття що лише для того щоб пан в.о , який нещодавно був директором , сказав "пламенную речь"
Отримують 2000 гривень і жаліються. Заробітна плата медичного працівника з вищою медичною освітою близько 2500 гривень. Такі от справи
Станишевский
2 Игорь (Станишевский)   • 13:36:06, 14.12.2015 [Материал]

Все это фигня и заказуха, С 2010 по 2015 в фабрику было вкложено 200 млн. гривен. У людей отличная работа, есть рынки збыта продукции. Хороший оборот. Не морочьте людям голову и отстаньте от фабрики. Бойко нормальную тему делает
sergeev_val
3 Валентин (sergeev_val)   • 13:37:45, 14.12.2015 [Материал]

Это все мутки Пашинского, знатного мутняка и рейдера!
Бармалей
4 Игорь (Бармалей)   • 13:39:19, 14.12.2015 [Материал]

Фабрика на 3 месте в Украине, козлы куда вы лезете! Бойко власник, а значит дайте ему дальше руководить!
Оголошення на ЖЖ інфо: