Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Декабрь » 31 » 14:06:16

У ТДВ «ЖЛ» прокоментували заяву ЗАТ «Житомирські ласощі» про вчорашні події     Реклама  

31.12.2015, 11:34:58 5205 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У ТДВ «ЖЛ» прокоментували заяву ЗАТ «Житомирські ласощі» про вчорашні події

Сьогодні, 31 грудня Прес-служба ТДВ «ЖЛ» прокоментувала останню заяву прес-служби ЗАТ «Житомирські ласощі».

У ній зазначено наступне: «30-31 грудня 2015 року представники «Житомирських ласощів», які намагаються заволодіти підприємством, поширили заяву, в якій перекрутили рішення Вищого Апеляційного Суду України про скасування реєстрації ТДВ «ЖЛ» та поновлення реєстрації ЗАТ «Житомирські ласощі» та про своє захоплення фабрики. Нижче вважаємо за необхідне прокоментувати поширену ними інформацію.
 
В заяві представників «Житомирських ласощів» є цілий ряд моментів покликаних створити ілюзію переходу майна підприємства в їх руки. Подібні заяви робляться для того, аби створити у громадськості враження правомірності захоплення майна Житомирської кондитерської фабрики. 
Що в їх заяві невірне на думку ТДВ «ЖЛ». 

1.  Вищий адміністративний суд в своєму рішенні нікому не передавав майновий комплекс фабрики. В своєму рішенні він скасував реєстрацію ТДВ «ЖЛ» та відновив реєстрацію ЗАТ «Житомирські Ласощі». Тобто відновлена юридична форма. Проте там жодним словом не передбачена передача майна фабрики, тому що немає законного механізму такої передачі. 

2. ЗАТ «Житомирські Ласощі» взагалі не можуть існувати як господарська структура, тому що сучасним законодавством скасована форма підприємства як ЗАТ. 

3. Останнім діючим директором ЗАТ «Житомирські ласощі» був і залишається пан Гамов. Він нікого не призначав і не уповноважував бути прес-службою цього підприємства. 

4. ВАСУ не поновив права названої в заяві «інвестором» швейцарської компанії «Дельта Кэпитал С.А»., так як на момент відновлення реєстрації ЗАТ «Житомирські ласощі» ця компанія не була в складі акціонерів.

5. Майно ТДВ «ЖЛ» не може бути простим розчерком бути передане незрозумілій юридичній структурі. За 5 років Ігорем Бойко було особисто внесено декілька десятків мільйонів доларів інвестицій у обладнання фабрики. Саме тому пан Лещинський і його партнери покликали Ігоря Бойка на фабрику – у них не було власних ресурсів для інвестування. Всі сучасні виробничі лінії куплені за особисті кошти Бойка. Звісно, що він подав на оскарження рішення ВАСУ, тому що його права як власника і акціонера ТДВ «ЖЛ» суттєвим чином порушуються.

6. Стосовно перерахунку обсягів продукції ЖКФ даної у довідці. ЗАТ «Житомирські ласощі» належить лише старе обладнання та можливість випускати невідому продукцію. Усі бренди, включно з ТМ «Житомирскі Ласощі» зареєстровані на Ігоря Бойка. Нові бренди – передусім Zhytomir Sweets, належать торгівельному дому Ігоря Бойка. Адже їх створення, розкрутка, промоція – це величезні капіталовкладення, абсолютно окремий бізнес. Дилерська мережа, міжнародні контракти – це також ресурс Ігоря Бойка, створений його капіталом та його командою. ЖКФ – це лише виробничий майданчик, який може бути абсолютно спокійно відновлений в будь-якому іншому місті чи країні.

Прес-служба ТДВ «ЖЛ»

Тэги: Житомир, ласощи

Схожі новини:


Комментариев: 3
Сalikusu
1 Çalıkuşu (Сalikusu)   • 15:09:30, 31.12.2015 [Материал]

Ну прямо Иисус Христос.
tonn
2 tolik (tonn)   • 16:05:11, 31.12.2015 [Материал]

Зря ты так,здесь -точная трактовка заокнов!
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 22:23:24, 31.12.2015 [Материал]

Не трактовка законов, а понятия рейдерства.
Оголошення на ЖЖ інфо: