Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Декабрь » 16 » 09:49:26

Пенсіонери колишніх «Житомирських Ласощів» виступили на підтримку Ігоря Бойка     Реклама  

16.12.2015, 09:49:26 3924 10
Пенсіонери колишніх «Житомирських Ласощів» виступили на підтримку Ігоря Бойка

Пенсіонери колишніх «Житомирських Ласощів» виступили на підтримку Ігоря Бойка

Про це йдеться у колективному листі, який "Журналу Житомира" надала прес-служба ТДВ "ЖЛ". 

Колишні працівники підприємства в 90-х, а нині пенсіонери розповідають про історію підприємства та своє бачення його розвитку.

Житомирська кондитерська фабрика була створена у 1944 р., успішно розбудовувалася силами колективу. 

"На сьогодні оборот фабрики 1,5 млрд.гривень, і вона займає третє місце за обсягом виробництва після «Рошену» та «ХБФ». Продукція постачається у 37 країн світу. У 1993 р. відбулася законна приватизація підприємства власним трудовим колективом", - кажуть в прес-службі ЖЛ.

"Акції Закритого акціонерного товариства «Житомирські ласощі» були розділені між акціонерами, згідно коштам кожного, відкладеними за кілька років на спеціальний рахунок. Протягом 1993-1999 р. р. суворо виконувався Статут Товариства, в якому передбачався розподіл прибутку: на обов’язкові платежі, на розвиток підприємства, на інші потреби та на щорічну виплату дивідендів акціонерам. Гарантувалася стабільна оплата праці не нижче, ніж за Галузевою угодою, цілий ряд доплат, соціальних виплат, будувалося житло для працівників", розповіли нам в компанії ЖЛ.

"Особливо задоволені керівництвом Ігоря Бойка ми, пенсіонери (понад 700 осіб): до кожного свята (4-5 разів на рік) – подарунки у вигляді кількох кілограм кращої продукції підприємства, гостинні прийоми пенсіонерів на підприємстві, надзвичайно вагома адресна допомога в разі важкого захворювання, операції чи іншого лиха в родині пенсіонера", - кажуть колишні працівники. 

Від початку війни на Донбасі щоп’ятниці ТДВ «ЖЛ» відряджає на схід автомобіль, заповнений продуктами, одягом, амуніцією українським воїнам. За період 2014-2015 років на волонтерську допомогу фронту підприємство витратило мільйони гривень. Надавалася допомога на лікування воїнів, допомога лікарням, громадським організаціям, проведення святкових заходів, благодійних акцій,тощо. До кожного свята «Ласощі» пригощали цукерками ветеранів, інвалідів міста, дітей сиріт. 

"Всім було добре. І всім було якось байдуже, чи були «Ласощі» об’єднані з іншим підприємством Ігоря Бойка «Будстайл-ХХІ», чи ні. 

Аж тут колишня робітниця Ніна Грущак 23 листопада 2015 р. отримує рішення Тернопільського окружного адміністративного суду про незаконне об’єднання «Ласощів» та «Будстайл-ХХІ», а 27 листопада Житомирська реєстраційна служба з цієї причини виключила ТДВ «ЖЛ» – із Державного реєстру підприємств. Було заблоковано всі рахунки, сервер підприємства".

Одне з найкращих підприємств та найбільших платників податків, що живило Житомир, зупинило роботу. Житомирська кондитерська фабрика – не може вже майже три тижні відновити роботу через дії чиновників з реєстраційної служби, що підпорядковується Міністерству юстиції.

Збитків підприємству завдано величезних. Новорічна пора – це жнива для кондитерів, непоставки продукції потягнуть за собою штрафні санкції, втрачаються ринки збуту. Без заробітку залишилися 1700 працівників. Щорічний платіж підприємства до податкових органів – більше 100 млн. гривень. Втрати бюджету міста за ці дні, що фабрика не працює – 4 млн.гривень.

Однак, Головне територіальне управління юстиції у Житомирській області інформацією від 08.12.2015 р. спростувало свою причетність до проведення дій щодо зняття з реєстру підприємства ТДВ «ЖЛ». Яким же чином підприємство було знято з ЄДР? При цьому, не надавши підприємству 10-денний термін на оскарження рішення Тернопільського суду.

Було зроблено офіційне звернення від ТДВ «ЖЛ» до усіх відповідних органів, подані позови до суду, але поки все перекипить і як звариться нікому не відомо.

"Ми, пенсіонери ТДВ «ЖЛ», глибоко стурбовані ситуацією навколо захвату підприємства і будемо відстоювати своє підприємство та законні майнові права власника, який до нас ставиться по-людськи. Ми - за Ігоря Бойка".

Марія Зіновчук, Валентина Поліщук, Лізавета Лавринець, Ольга Шульц, Ніна Мазко, Людмила Колосовська, Валентина Тернопольська, Наталія Помогайбо, Анна Заінчківська, Світлана Гуменюк, Валентина Демченко, Наталія Семенчук, Василина Мотрич, Лідія  Сичевська, Людмила Соловйова, Валентина Мовчан, Надія Бойко та багато інших.







Прес-служба ТДВ "ЖЛ" 

Тэги: Житомир, ласощи

Схожі новини:


Комментариев: 10
chrysler
1 Anatoly (chrysler)   • 09:57:29, 16.12.2015 [Материал]

Опять килограмм гречки.. ой, конфет - и снова нужное "мнение" у пенсионеров.

Ми за Ігоря Бойко - Надія Бойко... кто бы мог подумать.
kratos
2 Kratos (kratos)   • 10:27:03, 16.12.2015 [Материал]

"Особливо задоволені керівництвом Ігоря Бойка ми, пенсіонери (понад 700 осіб): до кожного свята (4-5 разів на рік) – подарунки у вигляді кількох кілограм кращої продукції підприємства" - что тут добавить, стыдно за продажных пенсионеров...
RapidDuck
3 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 11:07:13, 16.12.2015 [Материал]

Стыд
allexx010
4 Sanja (allexx010)   • 15:14:21, 16.12.2015 [Материал]

за коробку конфет и пачку печенья готовы не то чтобы подписать чушь любую, голыми плясать наверняка готовы, довели народ!!!
HOOLIGAN
5 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 15:20:08, 16.12.2015 [Материал]

корректно было бы: пенсионеры подписали кем-то написанное письмо
HOOLIGAN
6 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 15:23:14, 16.12.2015 [Материал]

"Ми - за Ігоря Бойка"
Он хоть про это знает?

Корочь:
фабрику государству, Бойко- пенсионеркам,
конфеты- нуждающимся!!!
sonnet
7 вадик (sonnet)   • 15:59:12, 16.12.2015 [Материал]

Схрестили шпаги олігархи, а у "пересічних" чуби тріщать.
Коли цей трикутник повернеться основою до людей, а жалом до них?

Коли вже вони зійдуть з арени і дадуть нормально жити людям?
Cobalt
8 Cobalt (Cobalt)   • 17:51:42, 16.12.2015 [Материал]

Да уж. В пенсионерах кондитерки, видать, геннофондно заложено анус зализывать. То Блажку В. В., то Плаксию Г. С. то бойку. Лишь-бы язык не стёрся и анус лизаемого не зализался!
Cobalt
9 Cobalt (Cobalt)   • 17:55:39, 16.12.2015 [Материал]

А на счёт "списка пенсионеров", лишь фамилия Денесюк, Тищенко и Школьник могут причастны к династии. И то, если не однофамильцы.
Танюша
10 Татьяна (Танюша)   • 19:13:16, 17.12.2015 [Материал]

А шо за ТДВ_ЖЛ? Я знаю только Житомирські ласощі ! Хватит врать людям, верните фабрике имя!
Оголошення на ЖЖ інфо: