Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2016 » Март » 10 » 16:57:54

«Ice Fashion» — перше концепт-кафе морозива в Україні. ФОТО     Реклама  

10.03.2016, 16:57:54 10555 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Ice Fashion» — перше концепт-кафе морозива в Україні. ФОТО

У свято 8 Березня в Житомирі відбулося відкриття першого концепт-кафе морозива «Ice Fashion» від компанії «Рудь». Щоб до закладу хотілось повертатися знову і знову, в його створенні використано світовий досвід.

Кафе має незвичний інтер’єр, а його гостей зустрічає привітний персонал. «Ice Fashion» — це місце, в якому за приємною розмовою можна поласувати вишуканим морозивом та десертами, молочними коктейлями, випити запашної кави та чаю.



Асортимент продукції вражає! Тому, щоб спробувати усі види «солодкого холоду» та напоїв, потрібно чимало часу. До речі, морозиво, що пропонують в «Ice Fashion», виготовлене за спеціальною італійського технологією. 

Гості закладу можуть скуштувати також унікальне фризерне морозиво в солодкому вафельному ріжку, який на очах відвідувачів наповнюють ніжним холодним десертом.

Можна придбати морозиво, щоб поласувати ним удома. Для цього використовуються спеціальні контейнери. У цих ємностях холодні ласощі можуть зберігатися дві-три години без морозильної камери.





Вже з першого дня свого існування заклад привернув увагу багатьох відвідувачів, на яких чекали приємні сюрпризи. Галантні чоловіки створювали весняний настрій жінкам живими квітами.






Гостям кафе пропонувалось зберегти радісні емоції та посмішки — зробити фото на згадку. До речі,  світлини можна буде забрати з 14 по 20 березня, завітавши знову до «Ice Fashion».






Діти особливо раділи безпрограшній лотереї, адже ніхто не залишився без корисного сувеніру від торгової марки «Рудь». 






«Ice Fashion» запрошує всіх отримати свою порцію вишуканого смаку та задоволення! Кафе знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 77, ТРЦ «Глобал UA», зона фуд-корту, сайт: ice-fashion.rud.ua.

Тэги: Житомир, мороженное, Рудь, кафе

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: