Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Июнь » 11 » 11:46:39

Морозиво ТМ «Рудь» у В’єтнамі     Реклама  

11.06.2018, 11:46:44 6072 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Морозиво ТМ «Рудь» у В’єтнамі

Сьогодні компанія «Рудь» є лідером ринку морозива в Україні, що активно експортує свою продукцію закордон. Спеціалісти  компанії постійно відвідують міжнародні виставки, вивчають світовий досвід.

Це необхідно для розробки продукції, яка б задовольняла смаки споживачів різних країн, а також для її успішного просування на зовнішніх ринках. Протягом останніх років підприємство успішно експортує свою продукцію до різних країн світу: США, Литви, Латвії, Естонії, Німеччини, Польщі, Чехії, Греції, Болгарії, Хорватії, Іраку, ОАЕ, Казахстану, Азербайджану, Вірменії, Грузії, Молдови, Ізраїлю, Туркменістану, Китаю.

 На початку 2018 року компанія «Рудь» розпочала співробітництво з В’єтнамом. З огляду на те, що чисельність населення країни - близько 100 млн, В’єтнам є ринком з величезним потенціалом для реалізації українських продуктів харчування. Привабливий він і для ПАТ «Житомирський маслозавод».

Сьогодні В'єтнам розширює географію країн для імпорту продукції, і з цієї точки зору йому дуже цікава Україна як виробник якісної та конкурентної за ціною продукції. Приємно зазначити, що морозиво ТМ «Рудь» в’єтнамський ринок сприйняв позитивно.
 

Цікаві факти про В’єтнам

  • У країні, на території площею 330 тис. км кв. (для порівняння - площа території України становить 603,7 тис. км кв.), живуть 95,6 млн осіб. Країна розташована уздовж моря вузькою смугою довжиною понад 3 тис. км.
  • В'єтнам із його економікою, що стрімко зростає, незліченною кількістю дешевих робочих рук і правильною стратегією розвитку перетворюється на «новий Китай».
  • У в’єтнамської молоді є все для того, щоб стати драйвером розвитку своєї держави. У країні функціонує 376 вишів, у яких навчаються 2,6 млн студентів - майже вдвічі більше, ніж в Україні. В’єтнам займає шосте місце в світі за кількістю студентів, що навчаються в США - 21,4 тис. осіб.
  • У В’єтнам вкладають багато інвестицій розвинуті країни світу, які вірять у стабільність в’єтнамської економіки.
  • В’єтнам входить у топ-10 країн, де можна дешево жити та відпочивати.   Він дуже гостинний. Зазвичай найкращим варіантом для подорожей в Азії українці вважають Таїланд, але після візиту до В’єтнаму, скажемо, що ця країна - гарна альтернатива. В’єтнам - це і чудові пляжі, і гірський Дананг, і затишний Хойан, а також яскравий азіатський мегаполіс Хошимін - вибір для тих, хто закоханий у південно-східну екзотику, величезний.
  • Тут ви можете скуштувати морозиво ТМ «Рудь».


Тэги: Житомир, Рудь, мороженное

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: