Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2016 » Март » 19 » 18:02:03

Школярі з усієї області, які взяли участь у творчому конкурсі, побували у Верховній Раді. ВІДЕО. ФОТО     Реклама  

19.03.2016, 18:02:03 3429 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Школярі з усієї області, які взяли участь у творчому конкурсі, побували у Верховній Раді. ВІДЕО. ФОТО

40 обдарованих школярів з Житомира та області побували у Верховній Раді України. Поїздка стала винагородою для дітей, які брали участь у творчому конкурсі до річниці Революції Гідності. 

Про це «Журналу Житомира» повідомила прес-служба Борислава Розенблата.

Конкурс оголосив народний депутат України Борислав Розенблат. За його підсумками всі учасники потрапили до Верховної Ради та побували на алеї Героїв Небесної Сотні.

На конкурс «Революція Гідності. Що змінив Майдан у головах українців?» діти надсилали вірші, оповідання, есе та навіть поеми:

«Коли я дивився новини, я побачив, що оголошується конкурс. Треба було написати вірш про Майдан. Я написав про те, що на Майдані є дві сторони – світла і лиха. Мене запросили і ми приїхали сюди з екскурсією»,  – говорить найменший учасник поїздки Олександр Штільгойз. 

І хоча спочатку серед учасників конкурсу мали обрати переможців, які б поїхали на екскурсію, та дитяча творчість настільки розчулила народного депутата Борислава Розенблата, що він вирішив відвести усіх конкурсантів до Верховної Ради:

«Мені було дуже приємно, що діти приїхали. З нашого боку ми надали усі можливості, щоб вони потрапили до Верховної Ради України. Думаю, для них це була незабутня поїздка»,  – говорить нардеп.

Тож до столиці поїхали діти з Житомира, Коростишева, Романова, Коростеня. Школярам показали Верховну Раду, розповіли її історію та провели кулуарами. Найбільше враження на дітей справила їхня присутність на одному з балконів сесійної зали у той час, коли там йшло засідання:

«Мені дуже сподобалося спостерігати за тим, як йде засідання Верховної Ради, як виступають депутати, що вони розказують, як реагують на відповіді одне одного», – розповідає школярка Богдана Шинькарук.

У Верховній Раді школярі також фотографувалися з нардепами та ставили їм запитання стосовно їхньої законотворчої діяльності. За словами присутніх нардепів, це була перша така велика екскурсійна група, яка приїхала не між пленарними засіданнями, а у самий розпал роботи народних обранців. 

Усі дітки, які побували на екскурсії у Верховній Раді, отримали пам’ятні подарунки від нардепа. Згодом роботи дітей будуть опубліковані на сторінках Борислава Розенблата у соцмережах або ж у періодичних виданнях.



















Тэги: парламент, экскурсии, Розенблат, школьники

Схожі новини:


Комментариев: 4
Berserk80
1 Che (Berserk80)   • 18:18:39, 19.03.2016 [Материал]

школьникам сказали рисовать какой хорошей была революция ( которой не было по словам кефира и тараса). Школьники нарисовали. Завтра школьники слепят. Потом станцуют про великий Евромайдан.
Всем же сейчас живется как в Эвропе Школьников никто не заставлял, они сами сказали спасбо Сталину....Ой простите. Революции достоинства
Berserk80
2 Che (Berserk80)   • 18:25:01, 19.03.2016 [Материал]

«Мені дуже сподобалося спостерігати за тим, як йде засідання Верховної Ради, як виступають депутати, що вони розказують, як реагують на відповіді одне одного», – розповідає школярка Богдана Шинькарук."
-Я очень люблю ПЖ!
-А еще больше люблю ПЖ!!! (с) Кин-Дза-ДЗа
https://youtu.be/ihOiMFBaVKo
P>S Хулиган неужели не видишь?
noname2
3 Кирил (noname2)   • 20:14:52, 19.03.2016 [Материал]

А я тоже иногда люблю понаблюдать за заседанием. Годный цирк уродов, сразу видно уважение к избирателям) Только нужно периодически +18 ставить))) http://www.yapfiles.ru/files/640672/bcirk.jpg
коррупционер
4 владимир (коррупционер)   • 20:41:01, 19.03.2016 [Материал]

Меня в шестом классе обманула советская власть.пришли в школу охмурители и сказали:Кто вступит в хор тот летом проведет месяц на пароходе по....(какой то там реке).
Я и хор...мы в разных системах коррдинат.Но я пошел.Ходил и выл по понедельникам.К маю хор разформировали.

С тех пор я не доверял советской власти.В комсомол принципиально не поступал(хоть имел возможность вступить одним из первых).

А этих ребят не обманули.
Оголошення на ЖЖ інфо: