Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2016 » Август » 22 » 09:45:33

Чотири медзаклади Житомира безкоштовно отримали ліків на півмільйона гривень

22.08.2016, 09:45:33 3175 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Чотири медзаклади Житомира безкоштовно отримали ліків на півмільйона гривень

Медикаменти для приймальних відділень першої та другої центральних міських лікарень, міської дитячої лікарні та перинатального центру безкоштовно передали волонтери Благодійного фонду «ФАРМВАРТА» та їхні спонсори – представники французької фармацевтичної компанії:

- До нас звернувся народний депутат, який обраний від Житомира, Борислав Розенблат. Його помічники зв’язалися з лікарями, ми передали їм перелік тих ліків, які маємо сьогодні, і які ми можемо передати. Організаційну роботу ми пройшли разом. Зазвичай логістику я оплачую зі своєї кишені. Але цього разу її забезпечив народний депутат Розенблат. Він надав транспорт, яким  забрали ці лікарські засоби, їх привезли до Житомира, - повідомив засновник Благодійного фонду «ФАРМВАРТА» Денис Шевченко. 

Про це "Журналу Житомира" повідомляє прес-служба Борислава Розенблата.

Єдиною їхньою умовою при передачі допомоги є використання ліків за призначенням, говорить чоловік: 
«Інших умов у нас в принципі нема, ми передаємо людям абсолютно безкоштовно, так як і ми отримуємо від наших донорів, провідних світових фармацевтичних компаній».

Головний лікар міської дитячої лікарні Володимир Башек переконує: така допомога дуже важлива. Він також обіцяє, що кожна пігулка піде за призначенням.

«Буде окремий облік цих медикаментів. Кожен медикамент буде списуватися в історії хвороби. Я можу запевнити, що в дитячій лікарні стовідсотково ці медикаменти будуть використані для хворих дітей. Я дуже вдячний Денису Шевченку, який  є організатором цього фонду. Хочеться зазначити і велику допомогу Бориса Соломоновича, нашого депутата», - говорить Башек.

За словами Борислава Розенблата, це лише перший крок до плідної співпраці з благодійниками «ФАРМВАРТИ» та фармацевтичними компаніями. Він також зазначив, що міського бюджету на закупівлю медикаментів для приймальних відділень міських лікарень цього року було виділено 6 мільйонів гривень. Додатково Благодійний фонд «ФАРМВАРТА» готовий нам щомісяця передавати ліків мінімум на 500 тисяч:
«Тобто, за рік це ще 6 мільйонів гривень! Це дуже серйозна допомога для міста і ми не можемо її втратити через те, що хтось вирішив порушити умови співпраці. Нам поставили єдину умову – контроль за тим, як використовуються ліки. Тому процесс має бути прозорим. Мої помічники будуть постійно за цим стежити. Якщо вони помітять якісь маніпуляції – будемо оприлюднювати.», - додав нардеп.





Тэги: медицинa, больницы Житомира, лекарства

Схожі новини:


Комментариев: 5
medusa-gorgona
1 Adelina Gessen Friedrich (medusa-gorgona)   • 10:08:44, 22.08.2016 [Материал]

Самое главное теперь чтобы эти препараты раздавались бесплатно пациентам, а не пошли по карманам либо на продажу.
yulyayulya
2 Юлия (yulyayulya)   • 13:36:28, 22.08.2016 [Материал]

Місцеві лікарі та лікарські чиновники збагатіють на пів мільйона гривень.
garold
3 Кonstantin (garold)   • 16:50:16, 22.08.2016 [Материал]

На первом фото,мы люди бедные,помогите кто чем может,не которые даже не побрились для образа просящих))))
тартила
4 Сержик (тартила)   • 18:20:18, 22.08.2016 [Материал]

Подходят сроки.....
нно
5 Наталья (нно)   • 19:12:13, 23.08.2016 [Материал]

знаете, что, не фиг сразу рассказывать, кто там и на сколько станет богаче, я лечилась у доктора Башека и не раз. я знаю этого человека и столько добра, сколько он сделал людям. то некоторым и 9 жизней на это не хватит!!!! И сейчас, когда я переехала Киев, то мне есть с чем сравнить, я не говорю уже про обычные киевские поликлиники, вы зайдите в поликлинику Охматдет и потом в поликлинику к Башеку и сравните сами, становится ли он лично богаче или он что-то делает для пациентов. А про какую-то обчную детскую поликлинику я вообще молчу, небо и земля и ремонт и отношение и мед персонал, в Житомире с медициной лучше чем в Киеве, ну если не брать тпам какие-то спец институті и клиники
Оголошення на ЖЖ інфо: