Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Сентябрь » 22 » 14:45:06

Звернення працівників компанії-інвестора до житомирян щодо будівництва заправного комплексу

22.09.2017, 14:45:06 3363 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Звернення працівників компанії-інвестора до житомирян щодо будівництва заправного комплексу

У Житомирі по проспекту Незалежності незабаром планують побудувати сучасну АЗС. Відомо, що цю ділянку викупили і наразі це приватна власність. Інвестор звертається до житомирян щодо подій довкола будівництва заправного комплексу, у відповідь на їм сьогоднішнє звернення до нього. опубліковане сьогодні на "Журналі Житомира".

Шановні житомиряни! Ми, як свідомі громадяни хочемо розвитку бізнесу, який є одним із головних бюджетоутворюючих складових. Серед наших колег – 12 учасників АТО, які без пафосу пішли відстоювати територіальну цілісність України, не наголошують про це на кожному кроці, а виконували громадянський обов’язок. Ще семеро наразі проходять військову службу, а після цього повернуться на роботу. Ми – прості люди, бажаємо лише одного: миру на нашій землі і повернення окупованих земель.

Працюючи у компанії, впевнені у тому, що отримаємо зарплату, у разі хвороби розраховуємо на підтримку. Це велика рідкість сьогодні, адже дуже часто інші працедавці використовують працівників як рабів. Тут ми переконалися, що усе чесно: ніяких коштів «у конвертах», людське ставлення.

Знаємо, що і скільки компанія робить для підтримки захисників, але ніколи не рекламуємо свою допомогу: робимо те, що вважаємо за потрібне. З початку війни на сході України постійно організовуємо доставки необхідних речей для наших воїнів.

Звертаємося до містян, до місцевих органів влади сприяти створенню робочих місць. Саме наявність постійної оплачуваної роботи позначається на добробуті громадян, розвитку міста. Жінки радіють, коли їхні чоловіки працюють поруч у хорошій компанії, а не змушені їхати за кордон, діти тішаться, що батьки разом.

Вкотре повторюємо: у Житомирі з’явиться найсучасніший за технологічними і безпечними параметрами заправний комплекс, не порушено жодного нормативу. Тут працюватимуть житомиряни. Слід зазначити, що серед бажаючих долучитися до нашої команди у Житомирі є також колишні учасники АТО.

Давайте робити Житомир привабливим, кращим, мирним. Ми відкриті до спілкування і нагадуємо телефон «гарячої лінії»: (096) 99-04-584.


Тэги: Житомир, АЗС

Схожі новини:


Комментариев: 6
Mira
1 Irina (Mira)   • 15:33:18, 22.09.2017 [Материал]

Ну кто же посмеет не дать работу участникам АТО? У инвестора должна быть другая мотивация,чтобы убедить людей.
MAS-ter
2 Mast (MAS-ter)   • 16:33:36, 22.09.2017 [Материал]

Сначала парк и скверы, потом АЗС.
Zen_Garden
4 Yuri (Zen_Garden)   • 17:37:38, 22.09.2017 [Материал]

АЗС ... Что-нибудь другое да.
ShumaS_88
3 Alex (ShumaS_88)   • 16:43:46, 22.09.2017 [Материал]

Які підстави для використання логотипу Житомира у цій новині?
Sunrise
5 Алекс (Sunrise)   • 10:44:23, 23.09.2017 [Материал]

Носятся с этими участниками ато... Подзадолбало. Каждый на это давит, на этом спикулирует. Как будто других аргументов нет. Что одна сторона что другая....
Я лично не против заправки. Никакой там зоны отдыха не было, просто поросший кустами пустырь. С одной стороны зеленая поросль - это хорошо, воздух и т д, но с другой... В общем вопрос спорный.
Andrey
6 Андрей (Andrey)   • 09:22:39, 25.09.2017 [Материал]

Так понял не стали, как в предыдущем письме обвинять несогласных жильцов "врагами, которые раскачивают ситуацию изнутри" (с). На этот раз решили сделать акцент на АТОшников. Что будет следующим трендом?
Оголошення на ЖЖ інфо: