Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2017 » Октябрь » 10 » 08:40:14

Фонд родини Розенблат організував лікування житомирського десантника у Ізраїлі

10.10.2017, 08:40:14 2865 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Фонд родини Розенблат організував лікування житомирського десантника у Ізраїлі

Десантник 199 Навчального центру ВДВ, прапорщик Дмитро Перцев 10 жовтня вилетів на лікування в Ізраїль.

Чоловік отримав осколкове поранення в серпні 2016 року. З того часу лікувався в кількох медзакладах країни, але й досі не може повноцінно стати на обидві ноги.

 

«Захищаючи нашу державу на Сході, Дмитро отримав складне поранення ноги. На жаль, поки що в Україні таких операцій не проводять, але нам вдалось знайти клініку в Ізраїлі, влаштувати операцію і лікування. Там поставлять його на ноги. Будемо молити Бога, щоб все вдалося і Дмитро повернувся додому на обох своїх ногах абсолютно здоровим», - сказав народний депутат України Борислав Розенблат, повідомляє "Журналу Житомира" прес-служба фонду.

Переліт, операцію та перебування в ізраїльській клініці житомирському військовослужбовцю повністю оплачує Фонд родини Розенблат.

«Мушу їхати оперуватися за кордон. Наші лікарі кажуть, що у мене складний випадок і просто бояться витягувати осколки та не дають жодних гарантій. А ця поїздка - це кілька десятків тисяч доларів і я сам навряд чи би зміг це все влаштувати. Дякую Бориславу Соломоновичу за постійну підтримку, він не вперше мені допомагає», - розповів Дмитро Перцев.

«Наш Фонд з перших днів АТО  надає допомогу армії та окремим бійцям. Ми постійно через волонтерів передаємо необхідні речі на передову. Бувають випадки, коли треба діяти без зволікань. Віримо, що ізраїльським медикам вдасться вилікувати Дмитра», - наголосила співзасновниця благодійного фонду Олена Розенблат.

Фонд родини Розенблат не збирає пожертви, а фінансується виключно за кошти родини Розенблат.

 

IMG_8091

IMG_8057

IMG_8078


IMG_8080

IMG_8083

Тэги: Военный, фонд семьи Розенблат, лечение

Схожі новини:


Комментариев: 3
BADMAD
1 Денис (BADMAD)   • 08:43:49, 10.10.2017 [Материал]

Боря харе уже чтото пока браслета не было ты таким не был! тупо кармашки набивал а почувствовал гарь но начал и людей вспоминатЬ!
Yur4ik61
2 Yurik (Yur4ik61)   • 08:50:29, 10.10.2017 [Материал]

Фонд родини Розенблат не збирає пожертви, а фінансується виключно за кошти родини Розенблат.
-------------------------------------
Это надо в шапку, там где реклама.
AlexIvanov
3 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:06:51, 10.10.2017 [Материал]

Не може стати повноцінно на обидві ноги і вилікуватись, тому що депутати на всіх рівнях обкрадають бюджет держави. А фонди поробили щоб піарити саме себе...причому саме за вкрадені у народа кошти..Ідь за Ним в Ізраіль і мозок собі полікуй
Оголошення на ЖЖ інфо: