Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Ноябрь » 13 » 09:30:38

Спортивний Клуб «Легіон» відсвяткував своє 15-річчя     Реклама  

13.11.2018, 09:30:38 2575 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Спортивний Клуб «Легіон» відсвяткував своє 15-річчя

Величезне щастя побачити всіх тренерів і спортсменів, які в різні роки були вихованцями Спортивного Клубу «Легіон». Бачу, що заняття спортом дали позитивні результати. Приклад - майстер спорту з боксу Смолянюк Олексій, який захищав територіальну цілісність України в складі 95-ї бригади; Юрчук Олександр - військовий лікар; багато інших. У всіх сферах, де працюють вихованці Спортивного Клубу «Легіон», вони зарекомендували себе високопрофесійними фахівцями, цілеспрямованими, відповідальними працівниками, прекрасно вихованими патріотами, гідними громадянами України.

Ми згадали про наші перемоги. Футбольна команда «Легіон» - це єдина в Житомирі команда - чотириразовий володар Кубка Області, єдина команда, яка двічі успішно захищала честь міста Житомира на всеукраїнських футбольних турнірах. Боксери і борці Спортивного Клубу «Легіон» досягли всеукраїнського і навіть європейського рівня майстерності.

Нас привітали Фонд братів Кличків, Футбольний клуб «Динамо» Київ в особі Ігоря Суркіса і багато інших організацій.

Своє 15-річчя Спортивний Клуб «Легіон» відзначав в новому ресторані «Вишневий сад» на Мальованці. Під час свята ми презентували тренерам, вихованцям клубу і дорогим гостям проект будівництва нового Палацу Спорту, в якому будуть зали для тренувань і проведення змагань з футболу, боксу, греко-римської боротьби, а також тренажерний зал. Фундамент Палацу Спорту вже закладений, сподіваємося навесні почнемо будувати.

На святі нас було дуже багато, було дуже весело і цікаво. Було офіційне привітання та вручення нагород.

Спортивний Клуб «Легіон» був, є і буде - так вирішили всі спортсмени. Славні традиції Клубу будуть жити!

Олександр Коцюбко










Тэги: Житомир, Коцюбко, СК Легион

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: