Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Декабрь » 19 » 09:38:55

16 грудня відбувся бізнес-форум від нетворкінг-клубу «CommUnity»     Реклама  

19.12.2018, 09:38:55 1992 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
16 грудня відбувся бізнес-форум від нетворкінг-клубу «CommUnity»

Перший бізнес-форум від нетворкінг-клубу «CommUnity» став історією! 16 грудня 8 спікерів та 130 учасників протягом майже семи годин розглянули та осмислили стратегічне планування власного бізнесу. Захід відбувався в Житомирському державному технологiчному університеті.



На початку форуму Денис Шемякін та Олександр Слабицький з команди підтримки реформ Мінекономрозвитку виступили з темою «Стратегія бізнесу. Кращі практики великого бізнесу на службі малого та середнього бізнесу». Вони подали своє бачення алгоритму розробки та впровадження стратегії, а також розкрили можливості отримання державної підтримки для малого та середнього бізнесу в Україні сьогодні.


 
Другим спікером була Світлана Саламатова - фахівчиня із розвитку партисипативного стратегічного управління та лідерства з темою «Секрети успішної стратегії компанії: розкриття людського потенціалу». Вона показала, які можливості надає фасилітація для стратегічного розвитку підприємства, як знайти синергію в щоденних процесах життя підприємства.


 
Далі учасникам форуму було запропоновано на вибір 4 воркшопи:
 
  • «Персонал як стратегічний ресурс. Методи протидії вигоранню» від Валентина  Кіма – бізнес-тренера, психолога-експерта телеканалів «Україна», «1+1» та СТБ.
  • «Інвестиційна  стратегія  підприємства.  Інвестиційна привабливість» від Артема Сачука - директора Агенції регіонального розвитку Житомирської області.
  • «Істинна сила стратегічного маркетингового планування» від Володимира Котика - CEO & founder рекламна агенція «Кран» та Оксани Супруненко – менеджера по роботі з корпоративними клієнтами рекламної агенції «Кран».
  • «Стратегічна сесія: як перетворити глобальні плани в реальні дії» від Ірини Венгловської – бізнес-тренера, фасилітатора.

І потужною крапкою, а точніше, знаком оклику форуму стала лекція Павла Шеремети «Прорив-2019: стратегія та впровадження». Вона почалась із питання до аудиторії: «Чи ваші цілі на 2019 рік великі, амбітні?».



Павло Михайлович показав основні макроекономічні тренди світу і місце України на цьому фоні. Висновок аудиторії: прорив, зсув реальності, нові підходи до стратегічного планування мають впроваджуватись нашими підприємцями якнайшвидше.

Наприкінці команда організаторів форуму і засновників «CommUnity»: Ірина Венгловська, Ірина Гаврилюк, Володимир Котик, Олексій Смолянов та Сергій Твардовський щиро подякували керівництву ЖДТУ та всім учасникам за плідну співпрацю.


 
Остання нетворкінг-зустріч цього року відбудеться 20 грудня - і вона буде присвячена темі «Фасилітація для бізнесу: Практичний кейс одного з учасників зустрічі» (модератор – Ірина Венгловська, місце дії – конференц-зала готелю «Україна»).
 
Щиро дякуємо активним підприємцям Житомира! Єднаємось!
Сайт клубу: community.in.ua

Тэги: CommUnity

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: