Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2020 » Декабрь » 29 » 22:49:18

Привітання з новим Роком та Різдвом! ВІДЕО   PR  

29.12.2020, 22:57:34 4485 9 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Привітання з новим Роком та Різдвом! ВІДЕО

Зовсім скоро настане Новий Рік 2021 одне з найулюбленіших свят в Україні. Це свято об'єднує людей будь-якого віку, будь-яких профес ій. Ми усі із задоволенням прикрашаємо новорічну ялиночку та мріємо, що все погане щезне з останнім звуком новорічних курантів.

Ми усі у дванадцять годин Новорічної Ночі віримо у казку і цю саму мить ми усі щиро бажаємо щоб для усіх нас без виключення настав мир та спокій, щоб нас усіх без виключення оминали хвороби та негаразди, Ми усі щиро бажаємо, щоб для усіх нас та для нашої України настав добрий, спокійний, гарний рік, рік, де немає хвороб, горя, сльоз, війни, жаху, ненависті та злоби. Коли б’ють куранти та ми підіймаємо келехи за Новий Рік, ми стаємо усі без виключення дійсно єдиною нацією, справжніми патріотами та християнами, бо у ту мить наші серця наповнює любов, віра та надія, у ту мить наші думки сповнені справжньою мудрістю, бо не буває тоді в нас поганих, злих, підступних думок.

Я хочу побажати, що б ми усі залишились такими, якими ми були у мить зміни старого року новим. Я бажаю усім, що б завжди наші розум та серця були сповнені тими справжніми Вірою та Любов’ю. Щоб прийшли ми на Різдво до Церкви очищеними та що б Господь допоміг не загасити у наших серцях та розумі те світло, ту любов.

Мудрості та любов усім нам, і нехай надія та віра у Боже Милосердя допоможе здолати усі труднощі та перешкоди , що б настав для усіх нас ГАРНИЙ, ДОБРИЙ, ЩЕДРИЙ РІК. З Новим роком та Різдвом Христовим, мої любі брати-козаки та співвітчизники!

З Новим роком шлю вітання.
Хай всі збудуться бажання.
Щоби рік приніс завзято
Щастя, радості багато.
Щоб усе завжди вдавалось,
Щоб від успіхів співалось,
Щоби Ви були здорові,
Щоб купалися в любові. (вірш з інтернету)


Крайовий отаман «Поліської Січі»
генерал-осавул українського козацтва О.П. Коцюбко

генерал-осавул українського козацтва О.П. Коцюбко
 
 

Тэги: Коцюбко, новый год, 2021, Поздравления

Схожі новини:


Комментариев: 9
google
1 Гугиль (google)   • 10:35:53, 30.12.2020 [Материал]

купить генеральский китель - не значит стать маэстро
AlexIvanov
2 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 11:32:39, 30.12.2020 [Материал]

Отамана обирають козаки - делегати з міст і селищ усієї облсті. Можешь і ти виставити свою кандидатуру, і твоє життя та життєві складові розберуть по кісточках, і, якщо ти достойний, то громада тебе обере, а можуть шапками закидати й нагайкою протягнути. Отаман і є "маестро" . Українське козацтво є честь, віра і слава. До речі, Універсал підписує та погони вручає Гетьман Українського Козацтва.
google
3 Гугиль (google)   • 11:52:06, 30.12.2020 [Материал]

ладны отаман, видно по лицу... а спорим что отаман на фото без табуретки на коня не залезет?
AlexIvanov
5 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:53:12, 30.12.2020 [Материал]

Цей отаман і на коні, і на БТРі і ганяв і зможе ганяти і всіяких сепарів давити
leon_ztmr
4 Алексей (leon_ztmr)   • 11:56:10, 30.12.2020 [Материал]

Осавул, осавул, ты оставил страну
И твой конь под седлом чужака. (с)
AlexIvanov
6 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 13:02:10, 30.12.2020 [Материал]

На Анатолий Заплотинский
Вот когда пиарят Сухомлина с его космодромом и слалом-горками, который всю предвыборную и не только программу свою "слямзил" у Остапа Бендера (НьюВасюки), это вам нравится, т.е быть "лохами" вам нравится. Ха-ха. А когда краевой отаман поздравлет казачество и соотечественников, причем поздравляет от чистого сердца, хорошими правильными словами, то Вы на диване ерзаете и не можете это пережить
predi
7 predi (predi)   • 15:21:50, 31.12.2020 [Материал]

Самозванець віртуального війська не має права носити військову форму не тільки генерала, а і рядового. Це заборонено законом і для цього повинен бути дозвіл відповідних служб. Тому такі поздоровлення від самозванця радше викликають сміх як від клоуна, ніж якісь позитивні асоціації. Зніми форму і не позорся, вата.
До речі законом заборонено носити військовий одяг самозванцям і за це передбачена відповідальність.
AlexIvanov
8 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:07:17, 04.01.2021 [Материал]

На 7. Ого-Ого! Как Тебя колбасит. ты зачем пытаешся с Коцюбко снять мундир? Он что Тебе -шалунишка нравится?
AlexIvanov
9 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:14:16, 04.01.2021 [Материал]

Анатолию Заплотницкому. Сухомлина никто не выбирал ...Он сам пришёл. А вот у Коцюбко избираемая должность. И избирали Его в марте 2020 регистровым козачеством по ул. Святослава Рихтера( 1 мая) филармония актовый зал. Поэтому если будеш обзыватся болт на лбу вырастит.
Оголошення на ЖЖ інфо: