Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2021 » Апрель » 1 » 10:42:13

Олена Розенблат з колегами-депутатами вирішили подарувати 200 саджанців дерев житомирським ОСББ   PR  

01.04.2021, 11:02:13 2925 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Олена Розенблат з колегами-депутатами вирішили подарувати 200 саджанців дерев житомирським ОСББ

Цієї весни у Житомирі започатковують акцію «Затишний двір – затишний Житомир» під час якої міські ОСББ зможуть безкоштовно отримати саджанці дерев, аби озеленити прибудинкові території та зробити подвір'я більш затишними і комфортними.

Ця ініціатива належить депутатам Житомирської міської ради від ВО «Батьківщина». Про це на своїй сторінці у Facebook 31 березня повідомила депутатка міськради Олена Розенблат.

«Разом з колегами - депутатами від ВО «Батьківщина» вирішили подарувати нашому рідному місту 200 саджанців - дерев. Адже, на жаль, останнім часом у Житомирі виникла сумна тенденція – дерева незрозуміло як кронують і просто варварськи знищують! До мене, як до депутатки міськради, надійшли десятки обурених звернень житомирян. Тому вирішили започаткувати акцію «Затишний двір – затишний Житомир». Уже закуплені 200 саджанців клена гостролистого та липи дрібнолистої і готові до передачі міським ОСББ. Усе, що треба – це заповнити гугл-форму і залишити свої контакти. Перші 10 ОСББ, які захочуть озеленити свій двір і заповнять заявку, гарантовано отримають комплект саджанців. Вірю у вашу активність. Комфортний, квітучий Житомир починається з кожного з нас! Долучайтесь!», - йдеться у дописі Олени Розенблат.

Депутатка Житомирської міської ради додала, що в планах також облаштувати в місті алею гарних і квітучих дерев.

Аби долучитися до акції «Затишний двір – затишний Житомир», варто заповнити анкету за посиланням.


Тэги: деревья, ОСББ, Елена Розенблат, Житомир, саженцы

Схожі новини:


Комментариев: 2
Leonkrot
1 Виктор (Leonkrot)   • 14:53:00, 01.04.2021 [Материал]

и все? 200 штук???
Чехии партии высаживают миллионами, все скидываются и сажают,
с значением на карте где посадили деревья, при подъезде к Брно и в самом городе на билбордах, массовое озеленение, и в колоссальных размерах, я вот в Чехии ходил за грибами и лично видел больной лес вырезали пни выкорчевали все переорали чем надо землю обработали, новые саженцы посадили пустовать землю не оставили
https://www.sazimebudoucnost.cz/
Vovik-RF
2 Vovik (Vovik-RF)   • 15:10:38, 01.04.2021 [Материал]

Ага, типа благотворительность! С братцем Бориславом накрали десятки миллионов долларов, и откупились 200 саженцами - замечательно!!!
Оголошення на ЖЖ інфо: