Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » ДТП » 2024 » Март » 22 » 15:15:47

Масштабна ДТП у Львові: зіткнулися 27 автівок

22.03.2024, 15:15:47 2733 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Масштабна ДТП у Львові: зіткнулися 27 автівок

Нерадісний ранок 21 березня – багато львів’ян так і не доїхали до роботи! У масштабну ДТП потрапили аж 27 автівок! На Скнилівському мосту рух інших машин та громадського транспорту обмежений. Поліція закликає дотримуватися правил дорожнього руху.

Масштабна аварія сталася у Львові 21 березня. Як зазначили у поліції, зіткнулися близько 25 транспортних засобів, рух шляхопроводом здійснювався у реверсному режимі лише однією смугою з шести.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у своєму Телеграм-каналі, що об’їхати місце ДТП можна Кільцевою та вулицею Авіаційною. Як повідомляє Львівська міськрада, постраждалих внаслідок аварії немає. Стало відомо, що в аварії зіткнулись аж 27 машин.

 

"Поліція повідомляє про ДТП на Скнилівському мосту. Зіткнулися близько 27 автомобілів. Рух шляхопроводом здійснюється у обмеженому режимі. Об’їхати ДТП можна Кільцевою та вулицею Авіаційною. Громадський транспорт відновив свою роботу за  звичним маршрутом. Автобуси курсують Скнилівським мостом із затримкою", – зазначив Садовий.


Очевидці стверджують, що причиною аварії був густий туман. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Наразі на Скнилівському мосту громадський транспорт відновив свою роботу.

Водночас поліцейські попереджають про туман у Львівській області й закликають водіїв бути дуже уважними, обережними та суворо дотримуватися правил дорожнього руху. Під час туману слід обов’язково рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Зазначимо, що в Україні за перші два місяці 2024 року сталося близько 3 тисяч ДТП з постраждалими. Це на 6% менше, ніж за аналогічний період 2021-го, інформує Опендатабот. Кількість загиблих у ДТП також зменшилась на 13% у порівнянні з  відповідним періодом 2021 року. За даними аналітиків, майже кожна друга аварія в Україні стається через перевищення швидкості. Також серед найрозповсюдженіших причин ДТП відзначили порушення правил маневрування та правил проїзду пішохідних переходів. Окремим пунктом у звітах поліції надається інформація про ДТП, що відбуваються з вини дітей, – їхня кількість стабільно зростає. Цього року таких аварій сталося вдвічі більше, ніж у січні-лютому 2021-го.

Слід зауважити, що від ночі у Львові густий туман. На дорогах дуже погана видимість. Синоптики попереджали, що через туман видимість буде становити 200- 500 м. Крім того, на дорогах ожеледиця.

Тэги: авария, авто, дтп, новости

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: