Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Особливості та переваги препарату Хорус

Автор: Оксана Загороднюк, 07.02.2024, 13:59:39 Особливості та переваги препарату Хорус

Багато культур неможливо виростити здоровими без обробки за допомогою спеціальних засобів. Особливо гостро питання обробки стоїть у відношенні винограду, плодових дерев, полуниці. Фунгіцид Хорус демонструє високу ефективність у боротьбі зі збудниками моноліозу, парші, сірої, бурої та інших плямистостей, борошнистої роси. Особливої популярності заслужив Хорус завдяки гарантованому результату боротьби з кучерявістю листя персиків та моноліальними опіками.

Особливості препарату Хорус

Основною діючою речовиною засобу Хорус є ципродиніл, який нейтралізує дію патогенів, що викликають захворювання. В той же час Хорус відноситься до малотоксичних препаратів і може застосовуватися без шкоди для рослин, тварин, людей, комах-запилювачів, а також мікроорганізмів у ґрунті.

Переваги фунгіциду Хорус

Відзначено універсальність препарату завдяки його ефективності щодо різних видів гнилі. За допомогою Хорусу проводиться не тільки обробка по бутону. Засіб також ефективно використовувати безпосередньо в період збирання врожаю для того, щоб покращити якість його зберігання. При цьому відзначається зменшення втрат урожаю через гниття при зберіганні на 30-40%, що забезпечує значне збільшення рентабельності використання препарату.

До інших переваг Хоруса відносяться наступні:

  • обробка буде ефективною навіть за низької температури повітря (не менше +5°C);
  • засіб може використовуватися для профілактики на етапі розкриття бруньок;
  • ефективна боротьба зі збудниками хвороби у тому числі в зимову пору року;
  • тривалий ефект;
  • стійкість до змивання через дощ.


Як отримати якісний результат обробки Хорусом

Щоб боротьба з грибковими ураженнями була дійсно ефективною, слід купувати Хорус у перевірених постачальників, які реалізують оригінальну продукцію. Купити Хорус оригінал можна у магазині parcel.com.ua, де представлені найбільш вигідні ціни на різноманітні препарати аграрного призначення, насіння, добрива, інвентар та багато іншого. Саме з Хорусом детальніше можна ознайомитися на сторінці https://parcel.com.ua/chorus-75-wg-cat-3-g/.

Безумовно, важливим є чітке дотримання інструкція від виробника, який детально регламентує пропорції розведення та норму витрати робочого розчину для кожної з культур. Оптимальним вважається обприскування рослин у проміжку від появи зеленого конуса до цвітіння. При цьому температура під час обробки може становити від +5°C до + 10°C. Важливо виконувати обробку відповідно до запропонованих рекомендацій, не перевищуючи дозування. При дотриманні інструкції результат буде гарантованим і не забариться.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 07.02.2024 | Переглядів: 430 | пестициды, гербициды, агробізнес, сельское хозяйство, растения

Читайте також на цю тему: