Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2007 » Октябрь » 11 » 12:30:49

Правоохранители задержали поставщиков "житомирского экстази". ФОТО

11.10.2007, 12:30:49 7786 0
Правоохранители задержали поставщиков

КИЕВСКИЙ НАРКОКУРЬЕР
Как уже сообщалось в начале октября в Житомирской области у 18-летней студентки милиционеры изъяли 300 таблеток экстази, которые она распространяла в ночных клубах Житомира, ресторанах, бильярдных, кафе, компьютерных клубах и на житомирских дискотеках.

«Журнал Житомира» продолжил следить за дальнейшим расследование этого дела и вот что сегодня сообщили в пресс-службе Житомирского УМВД Украины.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст.307 (Зберігання або збут психотропних речовин в особливо великому розмірі) Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на термін від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна.

За словами начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Сергія Дзюбенка, оперативники продовжили проводити оперативно-розшукові заходи, спрямовані на з'ясування каналів надходження наркотику, розмірів партій та інших можливих місць збуту в Житомирі. Результати не забарились.

10 жовтня працівники ДАІ УМВС за оперативною інформацією ВБНОН УМВС на автошляху Київ-Чоп поблизу с.Кочерів Радомишльського району зупинили автомобіль „Нісан” під керуванням 24-річного киянина. У салоні авто знаходився ще один 21-річний житель столиці, який повів себе доволі підозріло – спробував втекти від міліціонерів. Як виявилось в подальшому, було чого. Як раз у нього під час огляду виявлено та вилучено 350 грамів психотропної речовини „Амфетамін”.

За попередніми даними, автомобіль слідував з Волинської області до м.Києва, де „Амфетамін” мав бути розповсюджений у розважальних закладах столиці.

Наркокур’єр затриманий. За даним фактом розпочато слідство.


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: