Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2007 » Ноябрь » 6 » 11:55:53

Житомирская семья вот уже три года живет без воды! ФОТО

06.11.2007, 15:31:42 3744 0
Житомирская семья вот уже три года живет без воды! ФОТО

Ванна кімната у мешканців багатоповерхівки перетворилась на скупчення різноманітних ємкостей з водою.

Всі відра та миски, що є в квартирі, Світлана використовує для зберігання води. Адже в кранах вона з`являється лише близько 12-ї години ночі на півгодини. Цього замало для щоденних потреб людини у воді: приготування їжі, прибирання, прання та приймання ванн.

Скарги з приводу незадовільного водопостачання верхніх поверхів будинку Світлана писала і до міської ради, і до ЖЕКу №8 і в приймальну президента Віктора Ющенка, який надіслав це питання на розгляд до міського голови. Після цього начальник ЖЕКу зобов’язався закупити новий насос водопідкачки та відновити подачу холодної води в повному обсязі до серпня минулого року. Проте проблема так і залишилась. Після чергової скарги мешканці будинку звернулися до попереднього губернатора Юрія Павленко. І як результат насос встановили, проте через два дні його відключили у зв’язку з виникненням аварійної ситуації. Труби з холодною водою в підвальному приміщенні, прорвали. Мешканці будинку відреагували на це черговою скаргою.

- Восьмого жовтня в 10 годин вечора в крані з`явилась вода. Я помилась, попрала, почала набирати її у відра і вона знову зникла - розповідає Світлана, - як виявилось пізніше, коли прийшов лист-відповідь на мою скаргу, цього дня була перевірка. В листі зазначено, що при перевірці було встановлено присутність водопідкачки, насоса та холодної води. Проте в кранах води так і немає.

Останню скаргу Світлана написала 26 жовтня цього року, на яку знову не відреагували. Тому жінка вирішила звернутись до юриста, який допоміг їй скласти претензію про невиконання умов договору по наданню житлово-комунальних послуг. Світлана вже почала думати про подання цих документів до суду. А тим часом разом з сином Євгеном щовечора ходить по воду до колонки.

- Хіба можна наносити води, щоб нормально попрати або ж помитися, - ділиться Світлана, - тому на миття і прання постійно ходимо до батьків.


Щодня Світлана відкручує кран і чекає на воду
   По матеріалам: 20 хвилин

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: