Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2007 » Декабрь » 4 » 10:40:47

В Житомире запрещают установку автономного отопления

04.12.2007, 10:40:47 4404 0
В Житомире запрещают установку автономного отопления

Відбулася нарада з керівниками комунальних та житлових підприємств Житомира під головуванням заступника міського голови Е.Кругляка, начальника управління житлового господарства міської ради С.Півоварової, заст.начальника управління комунального господарства міської ради А.Оніщенка.

Як повідомляє прес-служба Житомирської міської ради, обговорювалась проблема підключення житлового фонду міста до гарячого водопостачання, яка складається, за визначенням Е.Кругляка , з двох чинників : відсутності в місті, як і в цілому по Україні , лімітів на газ та необхідності ремонту окремих ділянок зовнішніх і внутрішніх теплових мереж, а також ремонтних робіт на будинкових системах гарячого водопостачання.

Наголошувалось на забороні, в період опалювального сезону, встановлення автономного опалення в окремих помешканнях громадян, розташованих у багатоповерхових будинках міста, а також на неприпустимість у зв’язку з цим зливу води на загальнобудинкових системах та стояках.

Керівникам КВЖРЕПІВ дано доручення здійснювати контроль за погодженням проектних розробок по реконструкції квартир, розташованих на перших поверхах багатоповерхових будинків у зв’язку із розташуванням у них банківських установ, кафе, магазинів. Заборонено закривати доступ до систем тепловодопостачання для усунення передумов можливих аварійних ситуацій.

На нараді були розглянуті найгостріші скарги, що надійшли на міську службу 0-80.


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: