Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Наука і освіта » 2007 » Декабрь » 26 » 18:40:40

Випускникам “Школи місцевого самоврядування” вручено дипломи. ФОТО

26.12.2007, 18:40:40 5989 0
Випускникам “Школи місцевого самоврядування” вручено дипломи. ФОТО

25 грудня у сесійній залі Житомирської міської ради 70 випускникам “Школи місцевого самоврядування” вручено сертифікати та дипломи про закінчення навчання.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

В урочистому закритті Школи взяли участьміський голова Віра Шелудченко, заступник міського голови Іван Заінчковський, представники регіонального проекту розвитку “Срібна вежа”, студенти навчальних закладів міста 2-4 рівнів акредитації.


ДОВІДКА: Програма “Школа місцевого самоврядування” діє у Житомирі вже шість років.

Ця Програма реалізовується Об’єднанням громадян “Рідне місто” при безпосередній підтримці Житомирської міської ради, зокрема управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради. Вже шість років слухачі Школи освоюють засади муніципальної освіти. Більше 400 студентів є випускниками “Школи місцевого самоврядування”.

Метою програми “Школи місцевого самоврядування” є залучення молоді до процесу прийняття рішень на місцевому рівні. Діяльність школи спрямована на підвищення рівня активності молоді у громадському житті міста, формуванні дієвої молодіжної політики та надання можливості талановитій молоді реалізувати себе, у тому числі і у ролі спеціаліста виконавчих органів.

Програма Школи вбирає в себе цикл теоретичних та практичних занять для молодих людей (здебільшого студентів-старшокурсників) з елементами інформативного обсягу, необхідного для подальшого формування своєї кар’єри в органах державної влади чи підприємстві. Обсяг набутих знань студентами в “Школі місцевого самоврядування»повинен стати практичним доповненням до знань, отриманих у ВУЗі, де вони навчаються.


   По матеріалам: Главред

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: