Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2007 » Декабрь » 28 » 18:15:39

Милиция задержала 4 тонны контрабандного мяса. ФОТО

28.12.2007, 18:16:35 3621 0
Милиция задержала 4 тонны контрабандного мяса. ФОТО

Напередодні новорічних свят працівники міліції попередили спробу ввезення контрафактної продукціїна на територію Житомирської області, а також реалізацію її в торгівельній мережі.

Як повідомляє «Журналу Житомира» прес-служба УМВС України в Житомирський області, 27 грудня на 152 км автошляху Київ – Чоп працівники управління боротьби з організованою злочинністю спільно з УДАІ УМВС Житомирщини зупинили мікроавтобус марки «Мерседес».

Зовні автомобіль виглядав як звичайнісінький пасажирський бус. Проте правоохоронців здивувала інша деталь: під час огляду з’ясувалося, що зсередини мікроавтобус був переобладнаний у вантажний, і на момент перевірки у ньому перевозилась копчена м'ясопродукція вагою понад 4 тонни імпортного походження без маркування на загальну суму понад 40 тисяч гривень.

Водій автомобіля, що перевозив копченості сумнівної якості, житель м.Рівне, пояснити походження вантажу не зміг, втім, як і надати правоохоронцям документи, які б підтверджували якість продукції.

Наразі працівниками міліції м’ясопродукти вилучено. За даним фактом триває перевірка, у ході якої з’ясовується звідки слідував вантаж і де він мав реалізовуватися в подальшому.




Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: