Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Апрель » 7 » 11:42:05

В житомирском детсаду №17 правоохранители высадили ели

07.04.2008, 11:42:05 4456 0
В житомирском детсаду №17 правоохранители высадили ели

У суботу 5 квітня працівники міліції Житомира займалися поліпшенням стану навколишнього середовища з метою покращення естетичного та санітарного стану оточення.

Правоохоронці безпосередньо прибирали території своїх підрозділів, саморучно висаджували дерева та кущі, наводили лад на прилеглій території, а також на територіях підшефних інтернатних закладів і дитячих майданчиків, а їх на Житомирщині нараховується понад два десятки.

Так, працівники міліції надали суттєву допомогу в озелененні території відомчого дитячого садочку УМВС №17 та благоустрою грального дитячого майданчику. Спільно з виховательським складом дитсадку на клумбах дошкільного закладу було висаджено 15 ялинок.

Участь в озелененні взяли й безпосередньо заступники начальника УМВС Володимир Обаранчук та Олександр Камінний. Керівництво Управління пообіцяло й надалі сприяти впорядкуванню території дитячого садочку.

Зокрема, днями для подальшого його озеленення правоохоронці мають висадити ще кілька десятків кущів. За свідченнями методиста дитячого дошкільного закладу УМВС Ірини Шманьової, такі заходи – не одноразова, а постійна допомога шефів.



Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: