Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Наука і освіта » 2008 » Апрель » 25 » 17:19:13

В школах Житомира состоялись Дни гражданской обороны

25.04.2008, 17:19:13 8925 0
В школах Житомира состоялись Дни гражданской обороны

В загальноосвітніх школах та закладах професійно-технічної освіти Житомира відбулися Дні цивільного захисту. Про це сьогодні «Журналу Житомира» повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

Такі заходи проводяться щорічно в кінці навчального року і є своєрідним підсумком засвоєння навчального матеріалу з цивільної оборони, безпеки життєдіяльності, охорони здоров'я.

В ході проведення Дня цивільного захисту учні відпрацьовували практичні дії при виникненні різних ситуацій, що можуть створити загрозу їх життю та здоров'ю: пожежа, виявлення в приміщеннях небезпечних хімічних речовин, вибухових пристроїв тощо.

В проведенні цих заходів взяли активну участь працівники управління та відділів з питань НС та ЦЗН міської та районних в місті рад, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області, представники ветеранських, громадських організацій міста.

В усіх освітніх закладах міста Дні цивільного захисту пройшли організовано і в цілому сприяли закріпленню знань та навичок щодо дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: